By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
Size kurtarma yazılımı vermiştim ses var mı?yazılım için teşekkürler
tv yazılımı aldı fakat şimdi görüntü gelmiyor
Size kurtarma yazılımı vermiştim ses var mı?yazılım için teşekkürler
tv yazılımı aldı fakat şimdi görüntü gelmiyor
oky bakalım ama ben bır ıkı panel yazılımı denedım mb130 yazıp ındırerek olmadı dehısen birseyy sızın dedıhınızıde yapıcammLvds kablosunda temassızlık vardır her iki tarafta sökülüp geri takılmalıdır.
tesekkürler lvds den cıktı soktum temızledim taktım olduLvds kablosunda temassızlık vardır her iki tarafta sökülüp geri takılmalıdır.
simdi bu uydusuzun yazılımı lazımnexon 39226d nxn fhd
17mb82s uydusuz kart var uzerınde
pnl:23142063
sn:7178098100190
full yazılım atarmsınız tv ısıyle ugrasıyorum 82s uydulunun yazılımını attım olmadı vestel yazısı gelıyor kapanıyor
tesekkürler lvds den cıktı soktum temızledim taktım oldu
Rica ederim.tesekkürler lvds den cıktı soktum temızledim taktım oldu
Televizyon açılıyor Vestel Logosu gelip kapanıyor. Fener ile baktığımda görüntü yok, kapalıyken ses gelmiyor.Tv deki sorun nedir?
tv sıfırlandı galiba kanala geçmediği için ses alamıyorum şuanSize kurtarma yazılımı vermiştim ses var mı?
full yazılım denesek olur mu acabaSize kurtarma yazılımı vermiştim ses var mı?
Tv yi çalıştırın arka kapak havalandırma peteklerinden içeri bakın bölgesel olarak bazı yerlerde biraz ışık görmeniz gerekiyor ışık yoksa ledler arızalıdır Ledler arızalıyken panele telefonunuzun ışığını tutup yakından bakın görüntü geliyordur.tv sıfırlandı galiba kanala geçmediği için ses alamıyorum şuan
full yazılım denesek olur mu acaba
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.Televizyon açılıyor Vestel Logosu gelip kapanıyor. Fener ile baktığımda görüntü yok, kapalıyken ses gelmiyor.
Konunun ilk mesajını okuyunuz.yazılım çökmüş yenıden yazılım yuklenecek
17MB140 FULL YAZILIM TALEBİ.
Konunun ilk mesajını okuyunuz yazdığınız eksik bilgilere karşılık yanlış yazılım verilebilir tek bir tane mb140 Yazılım yok yanlış yazılımın ana karta zarar verme riski var.ves395undc-2d-n12 panel yazılım lütfen
varmı nerden bulurum
ves395undc-2d-n12 panel yazılım lütfen
varmı nerden bulurum 17mb140 uydulu kart
varmı nerden bulurum 17mb140 uydulu kart
Ben size cevap yazdığım halde bütün konulara aynı yazıyı yazmaya başladınız bazı yazılarınızı da sildim ve yasaklandınız.ves395undc-2d-n12 panel yazılım lütfen
varmı nerden bulurum 17mb140