H
Haluksemiz
Yeni Üye
- 27 Şub 2020
- 1
- 41
Yazılımı buldum ama 24 saat içinde maksimum 3 dosya indirebilirsiniz diye hata veriyor indiremiyorum. Yardımcı olur musunuz?
merhabalar. Bu ürüne ait full yazılımı bulamıyorum yardımcı olurmusunuz17MB140 FULL YAZILIM TALEBİ.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor.
ustalarım kolay gelsin
kurtarma yazılımı lazım yardımcı olur musunuz?
Tv deki sorun nedir?Hocam merhabalar. Bu ürüne ait full yazılımı bulamıyorum yardımcı olurmusunuz
Tv deki sorun nedir?17MB140 FULL YAZILIM TALEBİ.
merhabalar. Bu ürüne ait full yazılımı bulamıyorum yardımcı olurmusunuz
I cannot access any compatible software with your TV' s serial number. I want label to By_Trol Master. I think he can share true software.
Arşivimizdeki yazılımlar Türkiye için üretilen televizyonlar içindir. Türkiye dışı televizyonlarda hata verebilir.Any update on this please?
Bu konuda herhangi bir güncelleme var mı lütfen?
Bir adet mb140 yazılım yok yüzlerce var ve bir çoğunda da farklılıklar var yanlış yazılım yüklendiğinde hatalı çalışırlar yada ana kart tamamen çalışmaz duruma gelir. Hangi mb140 Olduğunu anlamak için lütfen ilk mesajı okuyunuz.17MB140 FULL YAZILIM TALEBİ.
yazılım için teşekkürlerYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor.
hayır kendi böyle oldu ses var cıhazda ama dedıhım gibi ekran kırmızı beyaz sarı seklınde dehısıyorYanlış yazılım mı yüklediniz.
hayır kendi böyle oldu ses var cıhazda ama dedıhım gibi ekran kırmızı beyaz sarı seklınde dehısıyorYanlış yazılım mı yüklediniz.
yardım edebilecek varmıhayır kendi böyle oldu ses var cıhazda ama dedıhım gibi ekran kırmızı beyaz sarı seklınde dehısıyor
hayır kendi böyle oldu ses var cıhazda ama dedıhım gibi ekran kırmızı beyaz sarı seklınde dehısıyor
Lvds kablosunda temassızlık vardır her iki tarafta sökülüp geri takılmalıdır.hayır kendi böyle oldu ses var cıhazda ama dedıhım gibi ekran kırmızı beyaz sarı seklınde dehısıyor
hayır kendi böyle oldu ses var cıhazda ama dedıhım gibi ekran kırmızı beyaz sarı seklınde dehısıyor