H Çevrimdışı

hknsngl44

Aktif Üye
16 Ağu 2016
60
Yazılımı yüklemeyi birkaç kez deneyin. Bu arada USB belleğinizin boot sektörünü disk genius programı ile kontrol edin. GPT ise MBR' ye dönüştürün. Ardından FAT32 ile formatlayıp dosyaları kopyalayın. Sizinle paylaşılan yazılım TV' nize özel orijinal yazılım olduğu için yüklemeye çalışın. Sonucu bildirin.
Yazılımı yükleyemedim. Çünkü kırmızı sinyal ışığı hiç yanmıyordu. Servisi çağırdım mecburen. Anakartın değişmesi gerektiği söylendi. 2300₺ fiyat verdiler.
Yıldırım ve şiddetli yağışın olduğu gecenin ertesi günü bu problem olduğu için, oluşan masrafı Tedaş'ın karşılayabileceğini söylediler. Servis, tamir ücretinin fatura detayına bu hususu belirtip bize öyle teslim edeceklermiş. Böyle dedikleri için, servise verdim tv'yi. Hayırlısı olsun.
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

E Çevrimdışı

egrkn01

Yeni Üye
26 Ocak 2022
2
35
Merhabalar televizyonumun arkasındaki etiketin ve menüdeki görüntünün resmini çektim. Buradan paylaşıyorum cihaz kapandığı zaman tekrar açılmıyor vestel yazısı geliyor ve gidiyor siyah ekranda öylece kalıyor. fişi prizden söktük yaklaşık bir hafta durdu öylece sonra bir taktık çalıştı sorun sanırım yazılımla ilgili. Ben ankarada görev yapıyorum Jandarma astsubayım bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim daha önceden de başkaca bir televizyona yazılım yüklemiştim ama çok zaman geçti üstünden bunla ilgili yazılımı bana ulaştırabilirseniz çok mutlu olurum.

WhatsApp-Image-2023-10-07-at-20.28.30.jpg

WhatsApp-Image-2023-10-07-at-20.28.20.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,472
Merhabalar televizyonumun arkasındaki etiketin ve menüdeki görüntünün resmini çektim. Buradan paylaşıyorum cihaz kapandığı zaman tekrar açılmıyor vestel yazısı geliyor ve gidiyor siyah ekranda öylece kalıyor. fişi prizden söktük yaklaşık bir hafta durdu öylece sonra bir taktık çalıştı sorun sanırım yazılımla ilgili. Ben ankarada görev yapıyorum Jandarma astsubayım bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim daha önceden de başkaca bir televizyona yazılım yüklemiştim ama çok zaman geçti üstünden bunla ilgili yazılımı bana ulaştırabilirseniz çok mutlu olurum.

WhatsApp-Image-2023-10-07-at-20.28.30.jpg

WhatsApp-Image-2023-10-07-at-20.28.20.jpg
merhaba mesajinizdan iletişim bilgilerinizi güvenliğiniz için kaldırdım.

size hem kurtarma yazılımı hemde güncelleme yazılımı verdim.
kurulum talimati yazılımı indireceğiniz alanda yazmakta.

K Çevrimdışı

kalendertr 

Yeni Üye
30 Mar 2020
30
52
Merhaba vestel 17mb140 model anakart yazılım versiyonu v03802 görünmekte ekranın yarısı karıncalı ve net göstermemekte versiyonu yükseltmek için ise

MB140 Transition yazılımı gerekmekte yardımcı olabilir misiniz iyi çalışmalar​

K Çevrimdışı

kalendertr 

Yeni Üye
30 Mar 2020
30
52
merhaba sota az önceki yorumda bir açıklama bulamadım. Bir kaç farklı yazılım denedim tv ye asıl sorun ters olmasıydı en son youtubede ado hocamızın videosunu gördüm bir ara yazılım yüklemek daha sonra güncelleştirmek gerektiğini söylemişti transition yazılım gerekli fakat indiremiyorum talep etmek gerekiyor galiba yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden

WhatsApp-Image-2023-10-08-at-16.51.47.jpg

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,472
merhaba sota az önceki yorumda bir açıklama bulamadım. Bir kaç farklı yazılım denedim tv ye asıl sorun ters olmasıydı en son youtubede ado hocamızın videosunu gördüm bir ara yazılım yüklemek daha sonra güncelleştirmek gerektiğini söylemişti transition yazılım gerekli fakat indiremiyorum talep etmek gerekiyor galiba yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden

WhatsApp-Image-2023-10-08-at-16.51.47.jpg
istediğin yazılım şuan için senin sorununu çözmez
öncelikle panel yazılımın düzenlenmeli veya yazılım arsivimizde varsa onu sana verelim ki
görüntüyü düzelt.

sorumluluk sende
transition için indirme yetkisi verdim.

K Çevrimdışı

kalendertr 

Yeni Üye
30 Mar 2020
30
52
istediğin yazılım şuan için senin sorununu çözmez
öncelikle panel yazılımın düzenlenmeli veya yazılım arsivimizde varsa onu sana verelim ki
görüntüyü düzelt.

sorumluluk sende
transition için indirme yetkisi verdim.
hocam o zaman panel yazılımını da bekliyorum sizden yardımınız için çok teşekkür ederim

Geri
Üst Alt