slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
bi önceki mesajım ile karıştı muhtemelen tekrar yazıyorum o yüzden. profilo yazısı gelip bir süre sonra kendiliğinden kapanıyor, anakart veya panel değişikliği yapılmadı.

photo_2023-10-04_23-34-5731999b806131d82c.jpg
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

R Çevrimdışı

Rüstem10

Yeni Üye
26 Haz 2020
9
56
VAR bendede 4 gb 16 gb şimdiye kadar hep 4 gb ile atıyordum bu arıza flaj arızalı olduğu için yazılımı kabul etmiyordu flajı değiştirdim yazılımı öyle attım tv düzeldi yardımda bulunan herkese sonsuz teşekür ederim

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
VAR bendede 4 gb 16 gb şimdiye kadar hep 4 gb ile atıyordum bu arıza flaj arızalı olduğu için yazılımı kabul etmiyordu flajı değiştirdim yazılımı öyle attım tv düzeldi yardımda bulunan herkese sonsuz teşekür ederim
Rica ederiz.

Önce usb belleklerin boot sektörünü kontrol edin. (Disk genius programı ile) GPT ise MBR yapın. Bellekler USB 3.0 ya da 3.2 destekli olmasın. 16 GB' tan büyük olmasın. Yükleme esnasında hızlı yanıp sönmede OK tuşuna yaklaşık 1 dakika basmaya devam edin. MB140 anakartlar çok fazla bellek seçer.

Bu işlemleri yaptıktan sonra olmuyorsa bilgi verin. (Farklı yazılımlar denediğinizi belirttiniz. Eğer yanlış yazılımla flash chipini yazmaya kapattıysanız doğrudan chipe yazma ya da chipi değiştirme veya anakartı tamamen değiştirme ihtimaliniz olabilir.)
Söylediğim gibiymiş. 😉

D Çevrimdışı

drejjmehmet

Yeni Üye
18 Eki 2022
3
28
seg marka tvye aylar önce yazılım yükledim sorunsuz çalışıyordu şimdi tekrar benzer hata verdi. yazılım indirebilirmiyim.

WhatsApp-Image-2023-10-06-at-16.08.20.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
seg marka tvye aylar önce yazılım yükledim sorunsuz çalışıyordu şimdi tekrar benzer hata verdi. yazılım indirebilirmiyim.

WhatsApp-Image-2023-10-06-at-16.08.20.jpg
Üyeliğinize ait ilk mesaj olduğu için bilemiyoruz. TV' deki problem nedir?

Ayrıca yazılımı buradan temin etmediğinizi varsayıyorum yine ilk mesajınız olduğu için.

Etiket görseli okunmuyor. Daha okunaklı bir görsel paylaşın.

D Çevrimdışı

drejjmehmet

Yeni Üye
18 Eki 2022
3
28
Üyeliğinize ait ilk mesaj olduğu için bilemiyoruz. TV' deki problem nedir?

Ayrıca yazılımı buradan temin etmediğinizi varsayıyorum yine ilk mesajınız olduğu için.

Etiket görseli okunmuyor. Daha okunaklı bir görsel paylaşın.
tv açılıyor bi kaç saniye sonra kapanıp kapanıp tekrar açılıyor deprem bölgesindeyiz elektrikler sık sık gidip geldiği için böyle bi arıza vermiş olabilir emin değilim
WhatsApp-Image-2023-10-06-at-16.17.37.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
tv açılıyor bi kaç saniye sonra kapanıp kapanıp tekrar açılıyor deprem bölgesindeyiz elektrikler sık sık gidip geldiği için böyle bi arıza vermiş olabilir emin değilim
WhatsApp-Image-2023-10-06-at-16.17.37.jpg
Aynı mesajı birden fazla konu altına kopyalayıp yapıştırmayın! SPAM yapmayın!

Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

Yazılımı paylaştım ancak önce TV üzerindeki açma kapama düğmesine hafifçe bastırıp oynatın. Uzun süre kullanmadıysanız problem oradan da kaynaklanabilir. Eğer güç tuşunda sorun varken yazılımı yüklemeye çalışırsanız tamamen bozabilirsiniz.

Son düzenleme:
D Çevrimdışı

drejjmehmet

Yeni Üye
18 Eki 2022
3
28

Yazılımı paylaştım ancak önce TV üzerindeki açma kapama düğmesine hafifçe bastırıp oynatın. Uzun süre kullanmadıysanız problem oradan da kaynaklanabilir. Eğer güç tuşunda sorun varken yazılımı yüklemeye çalışırsanız tamamen bozabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim

Tuşu kontrol ettim takılı kalmış. Çok çok teşekkür ederim Allah kolaylık versin saygılar☺

Son düzenleme:
H Çevrimdışı

halilkan

Yeni Üye
25 May 2019
5
58
slm Regal Model: 40R4012F Tv stnby ışığl yanıp sönür bazen ekranda regal yazıp gidiyor tv nin üzerinde anakart 17mb82s var kurtarma yazılımı veya full yazılım ihtiyacım var

slm Regal Model: 40R4012F Tv stnby ışığl yanıp sönür bazen ekranda regal yazıp gidiyor tv nin üzerinde anakart 17mb82s var kurtarma yazılımı veya full yazılım ihtiyacım var

WhatsApp-Image-2023-10-06-at-21.59.595a07ef359893e681.jpg

WhatsApp-Image-2023-10-06-at-22.06.03415c1c6d849da5fc.jpg

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,472

WhatsApp-Image-2023-10-06-at-21.59.595a07ef359893e681.jpg

WhatsApp-Image-2023-10-06-at-22.06.03415c1c6d849da5fc.jpg
cihazın donanımı orjinal mi.

Geri
Üst Alt