Mesaj içeriğini sürekli kopyala yapıştır ile doldurmayın! Ayrıca küçük harflerle mesajlarınızı düzenleyin! Büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir ve bizler bağırmadan da anlayabiliyoruz.
VESTEL 32 INC TV STANBAY YANIP SONUYOR TV ACILMIYOR FULL YAZILIM GEREKLI
VESTEL 32 INC TV STANBY YANIP SONUYOR ACILMAYA GECMIYOR
TV NIN ARIZASI BU YARDIMA IHTIYACIM VAR
VESTEL 32 INC TV STANBY YANIP SONUYOR ACILIMA GECMIYOR
ADEM USTAM YARDIMINIZA IHTIYACIM VAR KART DEGISMEDIM KART NUMARASI 17MB82 S
TV' nizde Led Bar arızası mevcut. Eğer bu aşamada başka bir kaynaktan yazılım denemesi yaptıysanız menü o yüzden farklı görünüyor olabilir. Yetkili servisinizden ya da bölgenizde donanım tamiri yapabilecek bir noktadan yardım alınız. Yazılım yüklemeyi kesinlikle denemeyin.vestel yazısı parlak şekilde görünüyor sonra tv açılıyor ama ekran ışığı yok. Ama sesi görüntüsü var ekrana ışık tutunca görünüyor. Dikkat ettim menüsü farklılaşmış
Yazılımı yüklemeyi birkaç kez deneyin. Bu arada USB belleğinizin boot sektörünü disk genius programı ile kontrol edin. GPT ise MBR' ye dönüştürün. Ardından FAT32 ile formatlayıp dosyaları kopyalayın. Sizinle paylaşılan yazılım TV' nize özel orijinal yazılım olduğu için yüklemeye çalışın. Sonucu bildirin.Tv iş yerinde olduğu için komşuda test etme senaryosu bize uymadı. Asıl problem bu değil. Kötüsü, bu sabah tv hiç açılmaz oldu. Regal yazısı bile gelmiyor ekrana. Yazılım yükleyeyim dedim ama kırmızı ışık sabit bir şekilde kalıyor. Yanıp sönmüyor. Yazılım yükleyemiyorum o yüzden.
Bu durumdayken yazılım yükleme imkanımız var mı? Çözüme yönelik tavsiyelerinizi rica ediyorum.
slowfood
Try factory reset. Go to Diagnostic / Factory reset / ok.
Already tried, no difference.Try factory reset. Go to Diagnostic / Factory reset / ok.
I use software to repair TVs. The software update is done by the owner. To update you can try the software below, v2.45.35. At your own risk.Already tried, no difference.
When a moderator reads the post, he will authorize the download.
türkce yazarsanız okuyabilirimI warned him that he will try on his responsibility.
I warned him that he will try on his responsibility.