Hocam garantiden cikarmi yazilim atmamiz cumartesi ne kadar tv de yok.Tv garanti kapsamında olduğu için servisten destek alınız.
Hocam garantiden cikarmi yazilim atmamiz cumartesi ne kadar tv de yok.Tv garanti kapsamında olduğu için servisten destek alınız.
Li Linki tekrardan alabilirsinizYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Konunun ilk mesajını okuyunuz.Li Linki tekrardan alabilirsiniz
Ayni sorunu bende yaşıyorum
Konunun ilk mesajını okuyunuz.17MB140 R3 V.2 YAZILIM KONUSUNDA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ
17MB140 R3 V.2 YAZILIM KONUSUNDA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ
Tv deki sorun nedir?17MB 140 V2 R3 YAZILIM İÇİN DESTEDİĞİNİZİ RİCA EDİYORUM
Orijinal yazılım 1.38.2317MB 140 V2 R3 YAZILIM İÇİN DESTEDİĞİNİZİ RİCA EDİYORUM
TV Atmaca üretimidir. Vestel üretimi değildir. Söz konusu ürüne ait yazılım elimizde bulunmamaktadır. Yetkili servisinden destek alınız.merhaba hi level 39DAL13/0216 için full yazılım desteği rica edicektim , anakart tp.sk508s.pb802
Mevcut mesajlarınızın tamamını küçük harfle! tekrar düzenleyin! Büyük harf bağırmak anlamına gelir.17MB 140 V2 R3 YAZILIM İÇİN DESTEDİĞİNİZİ RİCA EDİYORUM
vestel yazısı parlak şekilde görünüyor sonra tv açılıyor ama ekran ışığı yok. Ama sesi görüntüsü var ekrana ışık tutunca görünüyor. Dikkat ettim menüsü farklılaşmışTv deki sorun nedir?
I buy toshiba remote thanks masterI warned above: if the remote control no longer works, you can use a programmable one.
If the logo is Toshiba, look for a remote control for Toshiba. You now have a WORKING TV that requires a Toshiba remote control. I don't have software for QUART.