ustam ekledimMain is 17MB211S. Cod panel (VESxxxxxxx) ????.
1. I don't have for your TV modelustam ekledim
![]()
Sadece TRT kanalı gösteriyor, birçok yerde denedim yine aynı sorun. Yazılımla düzelir diye düşünüyorumTV' deki problem nedir?
aynı panel aynı kart hangi yazılımı kurdunuz acaba sizSadece TRT kanalı gösteriyor, birçok yerde denedim yine aynı sorun. Yazılımla düzelir diye düşünüyorum
Televizyonun herşeyi orjinal herhangi birşeyi değişmedi. Sorunu sadece TRT kanalı gösteriyor. Kaç farklı yerde denedim yine aynı sonuç. Yazılımla düzelir diye düşünüyorum. Sizden ricam hangi yazılım atılması gerekiyorsa gönderebilir misiniz?
![]()
![]()
üstad arşiv hasarlı diyor malesef 2 kere indirdim ama1. I don't have for your TV model
2. I also have the TV panel for mb211
3. Try on your responsibility. If the remote control no longer works, use a programmable one or a Vestel one.
Full software for stick:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Tv garanti kapsamında olduğu için servisten destek alınız.Merhabalar vestel 32fa9510 tv icin yazilim ariyorum. Tv calisiyordu en son fisten cekildi simdi android yazisinda kaliyor acilmiyor.
![]()
Checked. Everything is OK. Change WINRAR.aynı panel aynı kart hangi yazılımı kurdunuz acaba siz
üstad arşiv hasarlı diyor malesef 2 kere indirdim ama
I get the archive damaged error :(
Yazılım orijinal ise yazacağım ayarları yapın sorun devam ederse donanımsal arıza vardır. Ana kartta 13/18 Lnb voltajı kontrol edilmelidir.Sadece TRT kanalı gösteriyor, birçok yerde denedim yine aynı sorun. Yazılımla düzelir diye düşünüyorum
Televizyonun herşeyi orjinal herhangi birşeyi değişmedi. Sorunu sadece TRT kanalı gösteriyor. Kaç farklı yerde denedim yine aynı sonuç. Yazılımla düzelir diye düşünüyorum. Sizden ricam hangi yazılım atılması gerekiyorsa gönderebilir misiniz?
![]()
![]()
Checked. Everything is OK. Change WINRAR.
Cumartesi geleceklerini soyluyorlar.Tv garanti kapsamında olduğu için servisten destek alınız.
I warned above: if the remote control no longer works, you can use a programmable one.![]()
Done!
But device logo toshiba and remote control not working :(
My device is vestel software, i cant pass the serup screen)
Her konuya yazmanıza gerek yok konunun ilk mesajını okuyunuz.MB140TC JVC
Hocam garantiden cikarmi yazilim atmamiz cumartesi ne kadar tv de yok.Tv garanti kapsamında olduğu için servisten destek alınız.