Akın07
Aktif Üye
- 12 Şub 2021
- 148
- 41
Ustam ilk LED bar arızası diye düşündüm ledleri yinede değiştirdim ve tekrar test ettim hiç değişen bir şey olmadi elim 17mb82 anakart vardı onu taktım arka aydınlatma geldi tekrar kendi anakartini taktım sorun aynen devam ediyor du fabrika ayarlarına çevirince arka aydınlatma geldi sabah tekrar denedim yine aynı arka aydınlatma yoktu tekrar sıfır ladim arka aydınlatma geldi arka aydınlatma ayarını otomatik te bıraktım ve sorun ortadan kalktı fakat sorun yazılımsal gibi geldi müşteriye iade ettim tekrar geri gelirse diye her ihtimale karşı yazılım yüklemek istedim
Hocam LED barlari değiştirdim beslemede LED barlara voltaj gitmiyor farklı besleme denedim yine aynı sorunun anakart ta olduğuna anladım farklı anakart takınca arka aydınlatma geldi tekrar eski anakartini taktım arka aydınlatma yok fabrika ayarlarına alınca arka aydınlatma geldi sabah tekrar denedim arka aydınlatma yoktu tekrar sıfırladım geldi ve otomatik te bıraktım iade ettim kendi LED barlari sağlam başka TV ye taktım çalıyor bahaneyle ledleri de yenilediksuan için arşivde mevcut değil fakat sorununuz donanimsal gibi duruyor.
Son düzenleme: