Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,479
servisten destek almanız lazımneyapmak gerekir
servisten destek almanız lazımneyapmak gerekir
tamam teşekkürlerservisten destek almanız lazım
Yazılım ile alakası yok tv yi komşuda deneyin donma ve karelenme yoksa sizin evin anten sisteminde sorun vardır. Komşuda da aynı sorun devam ediyorsa ana kartta arıza var.
Merhaba;
Televizyonumun dahili uydu alıcısını kullanırken görüntüde karelenmeler oluyor. Anten kablosu veya diseqc ile alakalı değil yazılımından şüpheleniyorum, Full yazılımı paylaşırsanız veya bildiğiniz bir arıza ise yönlendirirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim, İyi forumlar.
Salam, verdiyiniz dump için teşekkür edirem.bunu ve bir neçe başqasini yazıb test etdim uzakdan kumandadan kumandaları kabul edir amma görüntü yok.Panel farkı ola bilirmi, olursa ne ede bilirim.Önceden teşekkürlerNand+spi for Toshiba:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
I gave everything I have.Salam, verdiyiniz dump için teşekkür edirem.bunu ve bir neçe başqasini yazıb test etdim uzakdan kumandadan kumandaları kabul edir amma görüntü yok.Panel farkı ola bilirmi, olursa ne ede bilirim.Önceden teşekkürler
Thank youI gave everything I have.
Kurtarma yazılımı verildi. yükledikten sonra son durumu paylaşın.
Vestel yazısı gelip gidiyor sonra standby'a geçiyor. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
Kurtarma yazılımı verildi. Yükledikten sonra son durumu bizimle paylaşın32HB5000 TELEVİZYON AÇILIP KAPANIYOR.YAZILIM ALABİLİRMİYİM.
Sıfır çatıdan kablo çektim değişen bir şey olmadı, merkez anten lbn hepsi değişti çatıda sinyal problemimiz yok. Anakart arızası olma ihtimali yüksek sanırım tamir için kimi önerirsinizYazılım ile alakası yok tv yi komşuda deneyin donma ve karelenme yoksa sizin evin anten sisteminde sorun vardır. Komşuda da aynı sorun devam ediyorsa ana kartta arıza var.
Servisten destek alınız.Sıfır çatıdan kablo çektim değişen bir şey olmadı, merkez anten lbn hepsi değişti çatıda sinyal problemimiz yok. Anakart arızası olma ihtimali yüksek sanırım tamir için kimi önerirsiniz