I wrote the SPI and checked it, it didn't work, if there is a dump for nand, please give it. But I need TC58NVG2S0HTA00 (toshiba)I have SPI for flash memory. It is written with a programmer. I don't have for a stick.
Nand+spi for Toshiba:I wrote the SPI and checked it, it didn't work, if there is a dump for nand, please give it. But I need TC58NVG2S0HTA00 (toshiba)
İlk mesajı okuyunuz.Merhabalar,
Yeni televizyon aldik ama bozulani tamir olur mu ogrenmek icin yazayim.
Vestel 39pf5025, sanirim mb80 anakartli tv miz, vestel logosundan sonra ekran gelmiyor ancak ses var, kanallar calisiyormus ama goruntu yok ilk ekrandan sonra. Sorun ne olabilir tamiri yapilir mi ?
Try at your own risk. If there are problems with the remote control, use a programmable one or a Vestel one.Hi teachers i want help for full software for 17mb140 and panel ves315wndl-2d-n16
Kırmızı ışıkta kalıyorsa usb bellek ile yüklenecek yazılımı almaz .selam ustalarım tv ekrana vestel yazı gelip gidiyordu yazılım attım yazılımdan sonra kırmızı ışıkta kaldı hiç açılmıyor düzetme yapılabilirmi
Donanım orijinal mi?Arkadaşlar merhaba, kırmızı ışık hatası alıyorum.
Bu tv için hangi yazılımı yüklemem gerekiyor?
Evet orjinal. Hiç bir değişiklik yapmadım kartta. Core güncellemesi yapıldı daha önce.Donanım orijinal mi?