Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemin ne olduğunu detaylı şekilde yazın!Hilevel
40HL500
10116893
SN:8014380801637
PNL:VES395UNDC 2D-N12
YAZILIM LAZIM FULL
bazı yazılımları denedim değişik flajlarla aldıramadım
Yazılan mesaj size değil bir başka üyeye yazıldı! Alıntı pencerelerini inceleyin!türkce yazarsanız okuyabilirim
I cannot access any compatible software with your TV' s serial number. I want label to By_Trol Master. I think he can share true software.Understood and agreed. It is an old TV, if it fails then it is time for a new one. But first I would like to attempt repair.
Hilevel
40HL500
10116893
SN:8014380801637
PNL:VES395UNDC 2D-N12
YAZILIM LAZIM FULL
bazı yazılımları denedim değişik flajlarla aldıramadım
TV' de donanım değişikliği yapıldı mı? Anakart üzerinde etiket göremiyorum?
Anladım.bana bu şekilde geldi daha önceki işlem yapılıp yapılmadığı belli değil müşteride bilmiyor tv hediye gelmiş.
Önce usb belleklerin boot sektörünü kontrol edin. (Disk genius programı ile) GPT ise MBR yapın. Bellekler USB 3.0 ya da 3.2 destekli olmasın. 16 GB' tan büyük olmasın. Yükleme esnasında hızlı yanıp sönmede OK tuşuna yaklaşık 1 dakika basmaya devam edin. MB140 anakartlar çok fazla bellek seçer.2 adet değişik flajla yazdırmaya çalıştım yazılımı almıyor 10 dk deneme me rağmen almıyor led hızlı hızlı yanım sönüyor açılmıyor.
Diğer Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.olmuyor tek usb girişli ne yaptıysam olmadı. tl 866 var ama 140 ların fljlarını yazamıyorum orijinal yazılımlarda bot dosyasıda var bu modelin kilerde yok galiba
Bu işi yapıyorsun anladığım kadarı ile ,kendine nasıl ve nerden bulursun bilemiyorum ama 4gb lik usb bellek al,fat32 ile formatla ve kenara koy ,her cihazda kullanırsın ,büyük usb diskleri tv okumayabiliyor.Bazı kartlar bellek seçiyor ,ben mesela mb97 de 500gblik usb disk ile yazdırmıştım yazılımı,en çok bellek seçen karttır mb97 ve 500gb lik harici disk ile attım yazılımı.Mutfakta kullandığımız tvye de ne yaptıysam atamadım,sonunda 128mb lik çok eski bir bellekle atmıştım2 adet değişik flajla yazdırmaya çalıştım yazılımı almıyor 10 dk deneme me rağmen almıyor led hızlı hızlı yanım sönüyor açılmıyor.