C Çevrimdışı

canakbas

Yeni Üye
8 Ara 2021
8
32
s.a cihaz sık sık donma kendiliğinden açılıp kapanma yaşıyorum.yazılım paylaşırsanız sevinirim. iyi çalışmalar(yanlış yazılım yüklediğim için şuan hiç açılmıyor.kırmızı ışık yanıp sönüyor)

WhatsApp-Gorsel-2023-10-11-saat-13.37.25_5077a0a5.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
s.a cihaz sık sık donma kendiliğinden açılıp kapanma yaşıyorum.yazılım paylaşırsanız sevinirim. iyi çalışmalar(yanlış yazılım yüklediğim için şuan hiç açılmıyor.kırmızı ışık yanıp sönüyor)

WhatsApp-Gorsel-2023-10-11-saat-13.37.25_5077a0a5.jpg

evet hiç açılmadı tamir görmedi

garanti kapsamındayken servisten gelip güncelleme yapınca düzeliyordu . en son güncellemeyi 2019 da aldı
Tv çalışması için yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.

yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,619
73
Ben size cevap yazdığım halde bütün konulara aynı yazıyı yazmaya başladınız bazı yazılarınızı da sildim ve yasaklandınız.
For By_Trol
Dear colleague, please forgive him. Maybe his TV is broken and he has no reason to watch football. Maybe age. He asked for the panel software. I give him maybe solve it and he won't post again.
For sansar54
Panel profile:
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)

Z Çevrimdışı

zirve

Yeni Üye
11 Ocak 2021
22
30
Tv yi çalıştırın arka kapak havalandırma peteklerinden içeri bakın bölgesel olarak bazı yerlerde biraz ışık görmeniz gerekiyor ışık yoksa ledler arızalıdır Ledler arızalıyken panele telefonunuzun ışığını tutup yakından bakın görüntü geliyordur.
ledler sağlam ışıkları görebiliyorm

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
teşekkür ederim.talimatları yaptım fat32 formatına çevirdim.lakin kırmızı ışık yanıp sönüyor açılmıyor.
Yazılımın içeriğini kontrol ettim sorun yok farklı bir flash bellek ile deneyin yüklenmez ise bir önceki yanlış yüklediğiniz yazılım ana karta zarar vermiştir.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
For By_Trol
Dear colleague, please forgive him. Maybe his TV is broken and he has no reason to watch football. Maybe age. He asked for the panel software. I give him maybe solve it and he won't post again.
For sansar54
Panel profile:
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)
yokoono yokoono master sees the software you give, you give files in the open field, he cannot see what is given from forum sources, forum owner Sota Sota can solve the ban problem
Google translate

@ yokoono usta sizin verdiğiniz yazılımı görür siz açık alanda dosya veriyorsunuz forum kaynaklarından verileni göremez ban konusunu forum sahibi Sota Sota çözebilir.

B Çevrimdışı

Berkanyny

Yeni Üye
2 Ara 2022
5
26
merhaba vestel 42PF9060 bir cihazım var.
Yanlış bir müdahale sonucu (sivri akıllı bir kardeş yazılım atmak istemiş) cihaz çalışıyor fakat hdmı girişleri menüde eksik çıkıyor. aynı zamanda alt kısımda bulunan ışıklı logo da devrede değil.
biliyorum cihaz sıkıntılı anakarta sahip fakat bu konuyu çözmem gerekiyor.
daha önce hiç tamir görmedi

20230521_012446.jpg

teşekkürler

Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Merhaba,
Aynı seri numarasına ait FULL yazılıma ihtiyacım var benimle de paylaşabilir misiniz acaba

Geri
Üst Alt