R
rapsodi_0077
Yeni Üye
- 14 Haz 2021
- 37
- 37
cok tesekkürler sorun giderildi elinize emehinize sağlıkYazılım verildi bildirimi kontrol edin sonucu yazın.
cok tesekkürler sorun giderildi elinize emehinize sağlıkYazılım verildi bildirimi kontrol edin sonucu yazın.
Rica ederim.cok tesekkürler sorun giderildi elinize emehinize sağlık
Kart üzerinde yapabileceğim bir şey yok kartın üzerindeki kodlara göre yeni bir ana kart temin edilecekanakartı söküp size yollasam tamiri mümkün mü? Yapılabilcek birşey var mı?
![]()
tamamdır.teşekkür ederim.Kart üzerinde yapabileceğim bir şey yok kartın üzerindeki kodlara göre yeni bir ana kart temin edilecek
Rica ederim.tamamdır.teşekkür ederim.
Günceleme yazılımını full yazılım konusunun altından istiyorsunuz ayrıca İvedi-Acil vb ifadeler sorununuz çözümünü hızladırmaz.!17MB120 NETFLİX V2.45.12.1 indirme talebinde bulunuyorum ivedi yardmcı olur musunu ?
Tamamda hocam yazılım düzeltmezmşMerhaba;
İlgili sorunun çözümü için artık yazılım desteği yeterli olmaktadır. Daha önce sadece MB9X serisi için geçerli olan çözüm artık anakartların geneline yayılmaya başlamıştır.
Kusura bakmayın kolay gelsin biraz yeniyim sitenizde bayadır üye olmaya çalışıyorum anca oldum Tv bozuldu Netflix gitti , arıyorum ancak linki bulamadım tekrar bana atma şansınız olabilir mi ? TeşekkürlerGünceleme yazılımını full yazılım konusunun altından istiyorsunuz ayrıca İvedi-Acil vb ifadeler sorununuz çözümünü hızladırmaz.!
Son olarakta formata uygun şekilde yazılım talebinde bulunun. ( konuların 1. mesajında kılavuz mevcut)
cihazdaki sorun nedir.![]()
Bu modele yazılım bulabilir miyiz rica etsem formu inceledim bulamadım, ve bu modelde tkgs desteği var mı bilginiz var mı?
Mb82 Ana kartlı tv de tkgs yok![]()
Bu modele yazılım bulabilir miyiz rica etsem formu inceledim bulamadım, ve bu modelde tkgs desteği var mı bilginiz var mı?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme sonrası sonucu yazın.Vestel 49UD8200
Sn:8260156-901428
101207321906901428
17MB130S