Hata yaptınız. Öncelikle konuların ilk mesajlarını okuyup gerekli bilgileri görsel olarak paylaşmıyor, sürekli yazılım istiyorum mesajı atıyorsunuz! Bir sonraki eksik ya da gereksiz mesajınızda zaten forumdan uzaklaştırılmış olacaksınız!
Aşağıdaki konuya gerekli bilgileri (TV arka etiket görseli, TV' de yapılan değişiklikler "Anakart değişti, yanlış yazılım yükledim v.b. gibi", sorunlu görüntünün görseli) yazın ve paylaşın!
Tavsiyeforumu Ailesinden Hepinize Merhaba; Bildiğiniz üzere sosyal dünya üzerinde gerek meslek erbabı, gerekse son kullanıcı olarak herkese eşit mesafede ve herkese AÇIK KAYNAK olarak bilgi ve yazılım desteği sunmak konusunda çaba gösteren bir aileyiz. Bu doğrultuda büyük uğraş sarf edip, uzun...
tavsiyeforumu.com
Ardından aşağıdaki konuyu detaylı olarak okuyup TV' den panel dosyası alın ve yukarıdaki konuya yazdığınız mesaja ek olarak aldığınız panel dosyalarını wetransfer, dosya.tc v.b. bir platform aracılığı ile bize gönderin.
Aslında çoktan ayarlamış ve yüklemiştim ,ama forumda link vermemiştim ,bugün sevgili @fikoloji nin konusunda "nasıl alınır" yazılınca hadi forumda vereyim dedim.Vestel ve üretimi tvlerden panel dosyalarını usbye kaydetmek için kullanılır.İçinden çıkan OKU.txt okuyun :ok Nasıl yaparım: 1-Dosyayı...
tavsiyeforumu.com