slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
İyi akşamlar şimdiden emeğinize sağlık.
Donanım Orjinal
Model No: 4K SMART 55UA8300 55" LED TV
SN 7533808600180
Anakart değişikliği yok
Panel değişikliği yok
Açılışta Vestel yazısı ekranda görünüyor, kayboluyor, Panel ışıkları aktif ancak görüntü gelmiyor. Forumlarda full yazılım yüklemesi ile düzelebileceği bilgisine rastladım. Düzelebilir mi ve ilgili yazılımı paylaşabilir misiniz.
Lütfen bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın. (TV arkasındaki etiket görseli)

I Çevrimdışı

imktr

Yeni Üye
13 Eki 2023
3
45
Lütfen bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın. (TV arkasındaki etiket görseli)

IMG_20231014_104958_edit_11711205325114.jpg

Donanım Orjinal
SN 7533808600180
Anakart değişikliği yok
Panel değişikliği yok
Açılışta Vestel yazısı ekranda görünüyor, kayboluyor, Panel ışıkları aktif ancak görüntü gelmiyor. Forumlarda full yazılım yüklemesi ile düzelebileceği bilgisine rastladım. Düzelebilir mi ve ilgili yazılımı paylaşabilir misiniz.
Ekledim, teşekkürler.

Son düzenleme:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
IMG_20231014_104958_edit_11711205325114.jpg

Donanım Orjinal
SN 7533808600180
Anakart değişikliği yok
Panel değişikliği yok
Ekledim, teşekkürler.
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Bir hatamı yaptım
Hata yaptınız. Öncelikle konuların ilk mesajlarını okuyup gerekli bilgileri görsel olarak paylaşmıyor, sürekli yazılım istiyorum mesajı atıyorsunuz! Bir sonraki eksik ya da gereksiz mesajınızda zaten forumdan uzaklaştırılmış olacaksınız!

Aşağıdaki konuya gerekli bilgileri (TV arka etiket görseli, TV' de yapılan değişiklikler "Anakart değişti, yanlış yazılım yükledim v.b. gibi", sorunlu görüntünün görseli) yazın ve paylaşın!

Ardından aşağıdaki konuyu detaylı olarak okuyup TV' den panel dosyası alın ve yukarıdaki konuya yazdığınız mesaja ek olarak aldığınız panel dosyalarını wetransfer, dosya.tc v.b. bir platform aracılığı ile bize gönderin.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
merhaba mb82 için full yazılım talebim vardır. teşekkürler.
Birden fazla konuya aynı mesajı kopyalayıp yapıştırmaya devam ettiğiniz taktirde SPAM yapmaktan forumdan atılırsınız!

Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi detaylı olarak yazın!

I Çevrimdışı

imktr

Yeni Üye
13 Eki 2023
3
45
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
merhaba teşekkürler, mesajda belirtildiği şekilde işlem yaptım. Işık yanma sönme hızından yazılımın yüklenmiş olduğunu sanıyorum, fakat aynı durum devam ediyor.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
merhaba teşekkürler, mesajda belirtildiği şekilde işlem yaptım. Işık yanma sönme hızından yazılımın yüklenmiş olduğunu sanıyorum, fakat aynı durum devam ediyor.
Yazılım yüklemesi doğru tamamlandığında TV ilk kurulum ekranında yeniden başlar. Yazılım yüklenmemiş. USB belleği değiştirerek tekrar deneyin. USB belleğin boot sektörünü disk genius programı ile kontrol edin. GPT ise MBR' ye çevirin ve fat32 formatlayarak tekrar deneyin.

T Çevrimdışı

torba

Yasaklı Üye
11 Eki 2023
7
39
Hata yaptınız. Öncelikle konuların ilk mesajlarını okuyup gerekli bilgileri görsel olarak paylaşmıyor, sürekli yazılım istiyorum mesajı atıyorsunuz! Bir sonraki eksik ya da gereksiz mesajınızda zaten forumdan uzaklaştırılmış olacaksınız!

Aşağıdaki konuya gerekli bilgileri (TV arka etiket görseli, TV' de yapılan değişiklikler "Anakart değişti, yanlış yazılım yükledim v.b. gibi", sorunlu görüntünün görseli) yazın ve paylaşın!

Ardından aşağıdaki konuyu detaylı olarak okuyup TV' den panel dosyası alın ve yukarıdaki konuya yazdığınız mesaja ek olarak aldığınız panel dosyalarını wetransfer, dosya.tc v.b. bir platform aracılığı ile bize gönderin.

1697274262422.jpg

yanlış yazılım yükledim

1697274810138.jpg

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

torba

Yasaklı Üye
11 Eki 2023
7
39
Donanım Orjinal
Model No: 3d smart 32ph8075 32" LED TV
SN 7171939400158
Anakart değişikliği yok
Panel değişikliği yok
Açılışta Vestel yazısı ufak ve ters , ayrıca ekran bulanık ve ters. yanlış yazılım yüklendi. Düzelebilir mi ve ilgili yazılımı paylaşabilir misiniz.görselleri ekledim
Ekledim, teşekkürler.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Donanım Orjinal
Model No: 3d smart 32ph8075 32" LED TV
SN 7171939400158
Anakart değişikliği yok
Panel değişikliği yok
Açılışta Vestel yazısı ufak ve ters , ayrıca ekran bulanık ve ters. yanlış yazılım yüklendi. Düzelebilir mi ve ilgili yazılımı paylaşabilir misiniz.görselleri ekledim
Ekledim, teşekkürler.
Hala aynı şeyi yapıyorsunuz! Son kez uyarıyorum! Yukarıdaki mesajımı detaylı ve dikkatli okuyarak bilgileri orada belirttiğim konuya! mesaj olarak yazın! Bu eksik ya da yanlış yazdığınız son mesajdır bilginize!
Uyarılara dikkat etmeyen üyemiz forumdan uzaklaştırılmıştır.

Geri
Üst Alt