Olmadı ne yazık ki. Yükleme kısmına geçmiyor. Logo görünüyor ve tv stand-by a geçiyor.Bir üstteki mesaja bakın.
Şu an televizyon da stand-by a geçiyor. Açılmıyor.
Olmadı ne yazık ki. Yükleme kısmına geçmiyor. Logo görünüyor ve tv stand-by a geçiyor.Bir üstteki mesaja bakın.
Zip dosyasının ilk hali var mı?Olmadı ne yazık ki. Yükleme kısmına geçmiyor. Logo görünüyor ve tv stand-by a geçiyor.
Şu an televizyon da stand-by a geçiyor. Açılmıyor.
Var.Zip dosyasının ilk hali var mı?
Dosyaların ilk haliyle tekrar kurulum deneyin. Bu arada OK tuşuna daha uzun süre basılı tutun.
Logo geliyor, kısa bir süre sonra gidiyor ve stand-by konumuna geçiyor.Dosyaların ilk haliyle tekrar kurulum deneyin. Bu arada OK tuşuna daha uzun süre basılı tutun.
Siz fişi takmadan OK tuşuna basmaya başlamıyor musunuz?Logo geliyor, kısa bir süre sonra gidiyor ve stand-by konumuna geçiyor.
stand-by ışığı yanık kalıyor. Bu halde OK tuşunu 3 dk kadar bırakmadım.
Açılmıyor.
EvetSiz fişi takmadan OK tuşuna basmaya başlamıyor musunuz?
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Fiş takılı dağil iken Usb yi taktım, OK tuşuna basılı tutarak fişi taktım. Fişi taktıktan sonra ışık hiç yanmadan ekrana logo geldi. Kısa süre sonra logo kayboldu ve stand-by ışığı sürekli yanık taldı.Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
MB9X Ana kartlarda ledin hızlı hızlı yanmaya başlaması 30 Saniye sürebilir
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
Cihaz kumanda komutlarını algılıyorsa, hızlı yanıp sönmeden önce standby ışığı hiç yanmaz. Eğer standby ışığı yanmaya başlıyorsa zaten kumanda komutunu algılamıyor demektir. Buna göre birkaç kez deneyin. Eğer olmuyorsa sabah By_Trol ustamızın görüşünü bekleyelim.
Bir gariplik var. Ama açıkçası ben çözemedim. Sabah sakin kafayla tekrar kontrol edelim ve By_Trol ustamızın da görüşünü alalım.Fiş takılı dağil iken Usb yi taktım, OK tuşuna basılı tutarak fişi taktım. Fişi taktıktan sonra ışık hiç yanmadan ekrana logo geldi. Kısa süre sonra logo kayboldu ve stand-by ışığı sürekli yanık taldı.
Yanlış yazılımı yüklediğimde aynı adımların son kısmında logodan hemen sonra ışık hızlı hızlı yanıp sönmeye başladı ve 1 dk içerisinde o(daha önceki mesajlarımdaki) ters ve bozuk görüntülü kurulum ekranı geldi.
Teşekkür ederim ilginizeBir gariplik var. Ama açıkçası ben çözemedim. Sabah sakin kafayla tekrar kontrol edelim ve By_Trol ustamızın da görüşünü alalım.
Fiş takılı dağil iken Usb yi taktım, OK tuşuna basılı tutarak fişi taktım. Fişi taktıktan sonra ışık hiç yanmadan ekrana logo geldi. Kısa süre sonra logo kayboldu ve stand-by ışığı sürekli yanık taldı.
Yanlış yazılımı yüklediğimde aynı adımların son kısmında logo gelmeden ışık hızlı hızlı yanıp sönmeye başladı ve 1 dk içerisinde o(daha önceki mesajlarımdaki) ters ve bozuk görüntülü kurulum ekranı geldi.
Tv eski olduğu için usb giriş portu kirlidir içerisindeki pimlerde kararmalar bile oluşmuştur iletkenlik kalmamıştır. Tv kapalıyken flash belleği porta takın tam çıkartmadan 15-20 Defa çek tak yapın az da olsa kir temizlenmiş olacak iletkenlik başlayacak bu işlemi yaptıktan sonra yazılımı yükleyin yaklaşık 30 Saniye boyunca OK tuşuna basılı tutun ledin yanıp sönme işlemi bu süreçten sonra başlıyor.Bir gariplik var. Ama açıkçası ben çözemedim. Sabah sakin kafayla tekrar kontrol edelim ve By_Trol ustamızın da görüşünü alalım.
Hocam çok teşekkür ederim. İlk denememde oldu. Şu an sorunsuz çalışıyor. Elinize sağlık.Tahmin ettiğim gibi. Led Barların feedback akımı düştüğü için TV açılışta kararsızlaşıyor. İhtimali elemek için full yazılım paylaşacağım. Yüklemeden sonra tekrar deneyin.
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Fiş takılı dağil iken Usb yi taktım, OK tuşuna basılı tutarak fişi taktım. Fişi taktıktan sonra ışık hiç yanmadan ekrana logo geldi. Kısa süre sonra logo kayboldu ve stand-by ışığı sürekli yanık taldı.
Yanlış yazılımı yüklediğimde aynı adımların son kısmında logo gelmeden ışık hızlı hızlı yanıp sönmeye başladı ve 1 dk içerisinde o(daha önceki mesajlarımdaki) ters ve bozuk görüntülü kurulum ekranı geldi.
Tv eski olduğu için usb giriş portu kirlidir içerisindeki pimlerde kararmalar bile oluşmuştur iletkenlik kalmamıştır. Tv kapalıyken flash belleği porta takın tam çıkartmadan 15-20 Defa çek tak yapın az da olsa kir temizlenmiş olacak iletkenlik başlayacak bu işlemi yaptıktan sonra yazılımı yükleyin yaklaşık 30 Saniye boyunca OK tuşuna basılı tutun ledin yanıp sönme işlemi bu süreçten sonra başlıyor.