A Çevrimdışı

Alparslan06

Yeni Üye
10 Nis 2020
16
50
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

(Led barları kontrol ettiniz mi? Devreye girip çıkıyor mu?)
Ustam Merhaba,
Vermiş olduğunuz programı belirttiğiniz gibi yaptım fakat led hızlı hızlı yanıp sönüyor fakat işlem sonlanmıyor.

saygılar

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Ustam Merhaba,
Vermiş olduğunuz programı belirttiğiniz gibi yaptım fakat led hızlı hızlı yanıp sönüyor fakat işlem sonlanmıyor.

saygılar
Bir kurtarma yazılımı daha verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Hocam merhaba,
Dediğiniz gibi yaptım fakat yükleme aşamasına geçmiyor.
Dün slowfood slowfood, Hocama da şaşırdı. Aynı Usb portu ve aynı flash belleğini kullanarak, yanlış bir yazılım yüklerken her şey normal seyrinde ilerliyor. Yazılım yükleniyor. slowfood slowfood, hocamın gönderdiği asıl yazılım, aynı koşullarda yükleme kısmına geçmiyor.
Tam bu noktada takılmış durumdayız.
Konuyu ustamla birlikte takip ediyoruz. Ona göre sonucu bildireceğim. ;)

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,868
Hocam merhaba,
Dediğiniz gibi yaptım fakat yükleme aşamasına geçmiyor.
Dün slowfood slowfood, Hocama da şaşırdı. Aynı Usb portu ve aynı flash belleğini kullanarak, yanlış bir yazılım yüklerken her şey normal seyrinde ilerliyor. Yazılım yükleniyor. slowfood slowfood, hocamın gönderdiği asıl yazılım, aynı koşullarda yükleme kısmına geçmiyor.
Tam bu noktada takılmış durumdayız.
Olması gereken yazılımın içeriğini ben resim olarak buraya ekledim. Siz de yanlışlıkla yüklediğiniz yazılımın içerisindeki dosyaların resmini buraya ekler misiniz.

Yazilim-icerigi.jpg

K Çevrimdışı

kasnic

Yeni Üye
18 Eyl 2023
20
39
Olması gereken yazılımın içeriğini ben resim olarak buraya ekledim. Siz de yanlışlıkla yüklediğiniz yazılımın içerisindeki dosyaların resmini buraya ekler misiniz.

Yazilim-icerigi.jpg

Ekran-goruntusu-2023-09-19-145736.png

Bu şekilde Hocam. Bunu aynı port ve Usb bellek ile yükleyebiliyorum.(Görüntü bozuk ve ekran ters olarak geliyor)

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Geceniz güzel olsun.
Çırağım uğraşmış lakin televizyonu bu halde buldum maalesef. Şuan hangi yazılımı atmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?

Karttaki entegreleri bir başka karttan değiştirmiş, televizyon profilo olarak açılıyor ve ekran ters şekilde
Bu kısmı sonra gördüm. Donanım düzeyinde değişiklik yapılmış. Yapabiliyorsanız profilo (Ya da telefunken, daha önce telefunken dediniz diye hatırlıyorum.) yazılımını tekrar yükleyin. Logo için yardımcı olacağız.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881

Bu şekilde Hocam. Bunu aynı port ve Usb bellek ile yükleyebiliyorum.(Görüntü bozuk ve ekran ters olarak geliyor)
İki seçenek var;

TV sizin bilginiz dışında tamir görmüş, ikinci el v.b. yani donanım seviyesinde bir değişiklik yapılmış ve 1MB 2MB' lık kart farkından dolayı orijinal olarak görünen yazılımı almıyor.

Ya da yanlış dediğimiz yazılımla bootloader sektörü 1MB' lık karta göre düzenlendi ve spi orijinal yazılımla tekrar yazılamıyor.

Çözüm yolları;

Yanlış dediğimiz yazılım yüklenecek ve TV açılacak. Ardından verdiğim panel yazılımı yüklenip görüntü düzeltilecek. 2 HDMI ile devam edilecek.

Ya da TV spi flash bir teknik servis noktasında ya da tamirci bir arkadaşta doğrudan flash' a yazma şeklinde tekrar yazılım atılacak. Ancak o esnada kartın orijinalliğinin kontrol edilmesi ve ona göre yazılım atılması gerekir. Buradan verdiğimiz USB belleğe uygun yazılımlar flash yazılırken kullanılmaz.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,868

Risk alırım diyorsanız bizim verdiğimiz yazılımı yükleyeceksiniz fakat ben yol gösteriyorum sorumluluk sizde
1= Fat32 formatında biçimlendirilmiş boş bir flash belleğe sadece bizim verdiğimiz orijinal yazılımın içerisindeki mb90_en.bin dosyasını kopyalayın.
2= Yine flash belleğe yanlış yazılımın içerisindeki sadece mboot.bin ile usb_auto_update_A1.txt dosyalarını kopyalayın
Yazılımı yüklemeyi deneyin sonucu yazın.

efkanakbiyik Çevrimdışı

efkanakbiyik

Yeni Üye
18 Eyl 2023
5
38
Selamlar, Vestel 65 inch logo geliyor kapanıyor, bir daha geliyor bir daha kapanıyor sonra öyle kalıyor,
Daha öncede bir kere olmuştu kendi kendine düzelmişti sanırım yazılım gerekiyor mümkünse en stabil olan olabilir mi ?
birde flash belleğim 8 gb olur mu acaba şimdiden teşekkür ederim,

IMG_20230918_163238.jpg

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,528
Selamlar, Vestel 65 inch logo geliyor kapanıyor, bir daha geliyor bir daha kapanıyor sonra öyle kalıyor,
Daha öncede bir kere olmuştu kendi kendine düzelmişti sanırım yazılım gerekiyor mümkünse en stabil olan olabilir mi ?
birde flash belleğim 8 gb olur mu acaba şimdiden teşekkür ederim,

IMG_20230918_163238.jpg
Yazılım verildi. Talimata uygun şekilde yükleyip sonucu bildirin.

Geri
Üst Alt