Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,528
Kurtarma yazılımı verildi. Talimata uygun şekilde yükleyip bilgi verin.iyi günler vestel logo,gelip gidiyor. full yazılım gönderirseniz memnun olurum.
Kurtarma yazılımı verildi. Talimata uygun şekilde yükleyip bilgi verin.iyi günler vestel logo,gelip gidiyor. full yazılım gönderirseniz memnun olurum.
Yazılım verilmedi. Önce üyemiz aşağıdaki konuda multi hesap kullanımı ile ilgili açıklamasını yapsın!Kurtarma yazılımı verildi. Talimata uygun şekilde yükleyip bilgi verin.
Selamlar, denedim yine olmadı, zip de 4 dosya mevcut en yüksek olan bin dosyasını tek mi tutsam acaba, birde fiş takmadan önce kumandadan okey tuşuna basılı tutuyorum 10. saniye logo çıkıyor 5. saniye de bırakıyorum fakat değişiklik gözlemlemedim.Kurtarma yazılımı verildi. Talimata uygun şekilde yükleyip sonucu bildirin.
Yükleme talimatı dışında dosya düzenlemesi kesinlikle yapmayın! Logo çıkması değil standby fast blinkini kontrol edeceksiniz. Belleğin boot sektörünü kontrol edin. Gpt ise mbrye dönüştürdükten sonra fat32 formatlayın.Selamlar, denedim yine olmadı, zip de 4 dosya mevcut en yüksek olan bin dosyasını tek mi tutsam acaba, birde fiş takmadan önce kumandadan okey tuşuna basılı tutuyorum 10. saniye logo çıkıyor 5. saniye de bırakıyorum fakat değişiklik gözlemlemedim.
Komple yazılım silinmesi oluştu dedi abim ben telefon tamircisiyim tv tamircisi olan abim yazılım lazım ful dediTV' deki problemi detaylı olarak paylaşın.
TV' deki problem nedir?
Malesef bu yazılımı yüklemeye başlamıyor bile elimdeki diğer mb140 yazılımları başlıyor yüklemeye ama uyumlu değil.cihaza uyguna full yazılım verildi.
Talimata uygun şekilde yükleyip bilgi verin.
50 saniye felan açık kalıyor kapanıyordu sonra sadece logada kalmaya başladıTV' deki problem nedir?
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.50 saniye felan açık kalıyor kapanıyordu sonra sadece logada kalmaya başladı
Sizinle paylaşılan yazılım cihazın orijinal yazılımı. Başlangıçta hatalı yazılım yüklediğiniz için panel yazılımını da bozdunuz. Orijinal yazılımın yüklenememe sebebi de bu olabilir. Sizin mesajınızı panel yazılımları konusuna taşıdım. Orada sorduğum sorunun yanıtını paylaşın.Malesef bu yazılımı yüklemeye başlamıyor bile elimdeki diğer mb140 yazılımları başlıyor yüklemeye ama uyumlu değil.
Estağfurullah. Disk genius programını indirin ve usb belleğin boot sektörünü gpt den mbr' ye çevirin. Ya da rufus programıyla non bootable formatlayın. İkisi de boot sektörünü gpt' den mbr' ye çevirir. Daha sonra fat32 formatlayın ve dosyaları kopyalayın.Hocam başınızı şişirdik 3 gündür tv kapalı ama dediklerinizi tam anlamadım maalesef, anydesk versek yardımcı olur musunuz ?
yada talimatı nasıl görüntüleyebilirim sanırım ben bu tv logo kısmını geçemiyorum birde fat32 biçimlendir diyorum fakat dosyayı 7,49 gb olarak gösteriyor mb olarak göstermiyor bilgisayar
Standby ışığı hızlı yanıp sönmeye başlıyorsa USB belleği algılamaya başladı demektir. Anladığım kadarıyla daha önce hızlı yanıp sönme olmuyordu. Dolayısıyla birkaç kez deneyin. Dosyaların ekran görüntüsünü de bir paylaşabilir misiniz?Mbr yaptım formatladım, yazılım yükleme moduna giremiyorum sanırım, ışık hızlanıyor yanıyor sönüyor sonra vestel logosu geliyor gidiyor ışık sabit yanıyor, tv de usb flashdan olabilir diye düşünüyorum 2 tane usb giriş yeri var fark eder mi diye diğerinde de denedim onda da aynı oluyor servis şart oldu