Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,528
iyi günler vestel logo,gelip gidiyor. full yazılım gönderirseniz memnun olurum.

0a4db6d9-505d-4aa8-b52d-15cf46ebdbd5e7c5d84fa2490e89.jpg
53dab163-5033-43b6-840b-6f4089631c1b5fd62a04f64ad834.jpg
b2c9d512-0f8f-4375-bb33-7d39e47af40f51bfca190326b185.jpg
d93cce85-0b01-470f-9b90-a85d149fbdc3.jpg
Kurtarma yazılımı verildi. Talimata uygun şekilde yükleyip bilgi verin.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Kurtarma yazılımı verildi. Talimata uygun şekilde yükleyip bilgi verin.
Yazılım verilmedi. Önce üyemiz aşağıdaki konuda multi hesap kullanımı ile ilgili açıklamasını yapsın!

efkanakbiyik Çevrimdışı

efkanakbiyik

Yeni Üye
18 Eyl 2023
5
38
Kurtarma yazılımı verildi. Talimata uygun şekilde yükleyip sonucu bildirin.
Selamlar, denedim yine olmadı, zip de 4 dosya mevcut en yüksek olan bin dosyasını tek mi tutsam acaba, birde fiş takmadan önce kumandadan okey tuşuna basılı tutuyorum 10. saniye logo çıkıyor 5. saniye de bırakıyorum fakat değişiklik gözlemlemedim.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Selamlar, denedim yine olmadı, zip de 4 dosya mevcut en yüksek olan bin dosyasını tek mi tutsam acaba, birde fiş takmadan önce kumandadan okey tuşuna basılı tutuyorum 10. saniye logo çıkıyor 5. saniye de bırakıyorum fakat değişiklik gözlemlemedim.
Yükleme talimatı dışında dosya düzenlemesi kesinlikle yapmayın! Logo çıkması değil standby fast blinkini kontrol edeceksiniz. Belleğin boot sektörünü kontrol edin. Gpt ise mbrye dönüştürdükten sonra fat32 formatlayın.

efkanakbiyik Çevrimdışı

efkanakbiyik

Yeni Üye
18 Eyl 2023
5
38
Hocam başınızı şişirdik 3 gündür tv kapalı ama dediklerinizi tam anlamadım maalesef, anydesk versek yardımcı olur musunuz ?
yada talimatı nasıl görüntüleyebilirim sanırım ben bu tv logo kısmını geçemiyorum birde fat32 biçimlendir diyorum fakat dosyayı 7,49 gb olarak gösteriyor mb olarak göstermiyor bilgisayar

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Malesef bu yazılımı yüklemeye başlamıyor bile elimdeki diğer mb140 yazılımları başlıyor yüklemeye ama uyumlu değil.
Sizinle paylaşılan yazılım cihazın orijinal yazılımı. Başlangıçta hatalı yazılım yüklediğiniz için panel yazılımını da bozdunuz. Orijinal yazılımın yüklenememe sebebi de bu olabilir. Sizin mesajınızı panel yazılımları konusuna taşıdım. Orada sorduğum sorunun yanıtını paylaşın.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Hocam başınızı şişirdik 3 gündür tv kapalı ama dediklerinizi tam anlamadım maalesef, anydesk versek yardımcı olur musunuz ?
yada talimatı nasıl görüntüleyebilirim sanırım ben bu tv logo kısmını geçemiyorum birde fat32 biçimlendir diyorum fakat dosyayı 7,49 gb olarak gösteriyor mb olarak göstermiyor bilgisayar
Estağfurullah. Disk genius programını indirin ve usb belleğin boot sektörünü gpt den mbr' ye çevirin. Ya da rufus programıyla non bootable formatlayın. İkisi de boot sektörünü gpt' den mbr' ye çevirir. Daha sonra fat32 formatlayın ve dosyaları kopyalayın.

Yükleme talimatı bildirimlerinizde sizinle paylaşılan dosyayı indirdiğiniz sayfadadır. Oradan kontrol edin.

efkanakbiyik Çevrimdışı

efkanakbiyik

Yeni Üye
18 Eyl 2023
5
38
Mbr yaptım formatladım, yazılım yükleme moduna giremiyorum sanırım, ışık hızlanıyor yanıyor sönüyor sonra vestel logosu geliyor gidiyor ışık sabit yanıyor, tv de usb flashdan olabilir diye düşünüyorum 2 tane usb giriş yeri var fark eder mi diye diğerinde de denedim onda da aynı oluyor servis şart oldu :)

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Mbr yaptım formatladım, yazılım yükleme moduna giremiyorum sanırım, ışık hızlanıyor yanıyor sönüyor sonra vestel logosu geliyor gidiyor ışık sabit yanıyor, tv de usb flashdan olabilir diye düşünüyorum 2 tane usb giriş yeri var fark eder mi diye diğerinde de denedim onda da aynı oluyor servis şart oldu :)
Standby ışığı hızlı yanıp sönmeye başlıyorsa USB belleği algılamaya başladı demektir. Anladığım kadarıyla daha önce hızlı yanıp sönme olmuyordu. Dolayısıyla birkaç kez deneyin. Dosyaların ekran görüntüsünü de bir paylaşabilir misiniz?

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt