Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Mbr yaptım formatladım, yazılım yükleme moduna giremiyorum sanırım, ışık hızlanıyor yanıyor sönüyor sonra vestel logosu geliyor gidiyor ışık sabit yanıyor, tv de usb flashdan olabilir diye düşünüyorum 2 tane usb giriş yeri var fark eder mi diye diğerinde de denedim onda da aynı oluyor servis şart oldu :)
Önemli not: txt dosyasını "usb_auto_update_G6F.txt" aşağıdaki ile değiştirip tekrar dener misiniz?

Hidden text for users: efkanakbiyik

Nasıl göründüğünü paylaşın.
Ebru görüntülü
IMG_2887.jpg

iyi akşamlar
Bir kurtarma yazılımı daha verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
son göndermiş olduğunuz yazılımı denedim yazılıma hiç başlamıyor

Önemli not: txt dosyasını "usb_auto_update_G6F.txt" aşağıdaki ile değiştirip tekrar dener misiniz?

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Elleriniz dert görmesin :) oldu inanın çok sevindim. Allah razı olsun.

Elleriniz dert görmesin :) oldu inanın çok sevindim. Allah razı olsun.
Rica ederiz, güle güle kullanın. Cümlemizden inşallah.

Size zahmet düzeldiğinin görüntüsünü de rica edeceğim. Bu arada kusura bakmayın, dosyada problem varmış. Onu da hemen düzeltiyoruz.

Panel yazılımı aşağıdadır. Menu > 4725 > USB Operations ile yüklenecek. Dosyalar hiçbir klasör içinde olmadan USB belleğin kök dizinine kopyalanacak. (Pcf ve ptf.bin dosyaları.) Sonucu bildirin;

Panel yazılımı aşağıdadır. Menu > 4725 > USB Operations ile yüklenecek. Dosyalar hiçbir klasör içinde olmadan USB belleğin kök dizinine kopyalanacak. (Pcf ve ptf.bin dosyaları.) Sonucu bildirin;

Yükleme işlemi yapıldı görüntü aynı ama

Sonuç aynı yazılım yüklendi

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt