Y Çevrimdışı

yusuf izzet

Yeni Üye
4 Şub 2021
12
45
Ustam her konuya ayrı mesaj olunca kafamız karıştı. Y yusuf izzet Panel yazılımları konusuna mesaj yazdım. O mesajdaki işlemleri yerine getirin ve panel yazılımını gönderin. Takılan kartın görseli olmadan, Seri numarası bilinmeden mb96 yazılımını neye göre vereceğim.
slowfood: ustam eline ve yüregine sağlık esnafta orjinal ekranı kırık tv vardı onun anakartını taktım

Son düzenleme:
Y Çevrimdışı

yesildivan

Yeni Üye
20 Eyl 2023
6
64
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV'deki problemi detaylı olarak yazın!
merhabalar tv açılıp hemen geri kapanıyor açılıyor dediğim ise sadece finlux logosu gelip hemen gidiyor gerekli bilgiler aşığıda

22e4d74e-3c36-4605-b48d-4cca54174536.jpg

ee572560-48a9-4919-ae5e-36add40c0094.jpg

Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV'deki problemi detaylı olarak yazın!
açılıp hemen kapanıyor
22e4d74e-3c36-4605-b48d-4cca54174536e410c0a3ecd54572.jpg
ee572560-48a9-4919-ae5e-36add40c009492cc6019348b50d1.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
gönderdiginiz panel yazılımını yaptım yine aynı ekran ters ve camur gibi gösteriyor
Bu konu altındaki mesaj;

Her tarafa ayrı mesaj yazınca nasıl takip edeceğimizi şaşırıyoruz. TV' den panel dosyası alın ve gönderin;

Dosyayı gönderirken Dosya.co, wetransfer gibi bir servisten yararlanabilirsiniz.

Y Çevrimdışı

yesildivan

Yeni Üye
20 Eyl 2023
6
64
Birincisi alıntı yaptığınız mesaj size yazılmadı. İkincisi hangi yazılımdan bahsediyorsunuz, sizinle herhangi bir yazılım paylaşılmadı. Başka bir kaynaktan farklı bir yazılım mı denediniz?
yok burda ilk mesajda olan panel yazılımı pq falan yazıordu onun dediğine göre yeaptım sanırım daha sıkıntı oldu

yok burda ilk mesajda olan panel yazılımı pq falan yazıordu onun dediğine göre yeaptım sanırım daha sıkıntı oldu
sanırım art çöktü herhangi bir şey yapabilirmiyiz artık buna

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,868
Ustam her konuya ayrı mesaj olunca kafamız karıştı. Y yusuf izzet Panel yazılımları konusuna mesaj yazdım. O mesajdaki işlemleri yerine getirin ve panel yazılımını gönderin. Takılan kartın görseli olmadan, Seri numarası bilinmeden mb96 yazılımını neye göre vereceğim.
Tv arka kapak etiketi orijinal anakarta ait olacağı için mb96 Yazılımı o etikete göre verilemez ayrıca mb82 ile mb96 Panel yazılımı dosya yapısı da farklı panel üzerindeki etikete göre bulması gerekecek tv nin orijinalliği gitmiş toplama olmuş daha öncede yazmıştım toplama tv yazılımları için ben pek uğraşmıyorum.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Tv arka kapak etiketi orijinal anakarta ait olacağı için mb96 Yazılımı o etikete göre verilemez ayrıca mb82 ile mb96 Panel yazılımı dosya yapısı da farklı panel üzerindeki etikete göre bulması gerekecek tv nin orijinalliği gitmiş toplama olmuş daha öncede yazmıştım toplama tv yazılımları için ben uğraşmıyorum.
İşte o yüzden hepsi çorba olmuş durumda ustam. İlk mesajlarda ben "Başka biri MB96 kart takmış, ben uyumlu olmadığı için mb82 ile düzelttim, panel yazılımı gerekli." gibi algıladım.

Sonuçta yapılabilecek olan Mevcut MB96 kartın panel yazılımı TV' den alınacak, görüntü problemleri dosya ile düzeltilip tekrar yüklenecek. O da olursa. Onun dışında dediğiniz gibi toplama cihazlar daha çok ciddi sıkıntılar çıkaracak.

Geri
Üst Alt