slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Nasıl göründüğünü paylaşın.Çok teşekkür ederim çalıştı panel yazılımı atacağım şu an pixeller normal değil şuan
Nasıl göründüğünü paylaşın.Çok teşekkür ederim çalıştı panel yazılımı atacağım şu an pixeller normal değil şuan
Önemli not: txt dosyasını "usb_auto_update_G6F.txt" aşağıdaki ile değiştirip tekrar dener misiniz?Mbr yaptım formatladım, yazılım yükleme moduna giremiyorum sanırım, ışık hızlanıyor yanıyor sönüyor sonra vestel logosu geliyor gidiyor ışık sabit yanıyor, tv de usb flashdan olabilir diye düşünüyorum 2 tane usb giriş yeri var fark eder mi diye diğerinde de denedim onda da aynı oluyor servis şart oldu![]()
Tamamdır deniyorumÖnemli not: txt dosyasını "usb_auto_update_G6F.txt" aşağıdaki ile değiştirip tekrar dener misiniz?
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Siz deneyemezsiniz, zaten dosyayı göremezsiniz, mesaj size yazılmadı. Sizden ekrandaki sorunlu görüntünün görselini istedim.Tamamdır deniyorum
son göndermiş olduğunuz yazılımı denedim yazılıma hiç başlamıyorBir kurtarma yazılımı daha verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Herhangi bir kanal görüntüsü açabilir misiniz??Ebru görüntülü
![]()
Bu arada birşey dikkatimi çekti. Anakart değişimi yapıldı mı? Anakart üzerinde etiket göremedim.iyi akşamlar
son göndermiş olduğunuz yazılımı denedim yazılıma hiç başlamıyor
hayır hiç anakart değişimi olmamış ilk defa arıza yapıyorBu arada birşey dikkatimi çekti. Anakart değişimi yapıldı mı? Anakart üzerinde etiket göremedim.
Elleriniz dert görmesinÖnemli not: txt dosyasını "usb_auto_update_G6F.txt" aşağıdaki ile değiştirip tekrar dener misiniz?
Panel yazılımı aşağıdadır. Menu > 4725 > USB Operations ile yüklenecek. Dosyalar hiçbir klasör içinde olmadan USB belleğin kök dizinine kopyalanacak. (Pcf ve ptf.bin dosyaları.) Sonucu bildirin;
Rica ederiz, güle güle kullanın. Cümlemizden inşallah.Elleriniz dert görmesinoldu inanın çok sevindim. Allah razı olsun.
Panel yazılımı aşağıdadır. Menu > 4725 > USB Operations ile yüklenecek. Dosyalar hiçbir klasör içinde olmadan USB belleğin kök dizinine kopyalanacak. (Pcf ve ptf.bin dosyaları.) Sonucu bildirin;
Yükleme işlemi yapıldı görüntü aynı amaPanel yazılımı aşağıdadır. Menu > 4725 > USB Operations ile yüklenecek. Dosyalar hiçbir klasör içinde olmadan USB belleğin kök dizinine kopyalanacak. (Pcf ve ptf.bin dosyaları.) Sonucu bildirin;
Sonuç aynı yazılım yüklendiPanel yazılımı aşağıdadır. Menu > 4725 > USB Operations ile yüklenecek. Dosyalar hiçbir klasör içinde olmadan USB belleğin kök dizinine kopyalanacak. (Pcf ve ptf.bin dosyaları.) Sonucu bildirin;