Geceniz güzel olsun.Çok seviniriz. Estağfurullah. Takip etmeye devam edin, By_Trol ustamızın da bir önerisi olursa bilgi dahilinde olsun.
HocamGeçmiş olsun. Biz sizden TV seri numarası v.b. bilgileri bu yüzden istiyoruz. MB95 anakartın tek yazılımı olmaz. Her TV' nin seri numarasına göre yazılım paylaşılır. Benim anlayamadığım kısım, TV seri numarasına özel yazılımı nasıl yükleyemediğiniz, TV' ye özel olmayan yazılımı nasıl yükleyebildiğiniz. Az sonra panel yazılımı vereceğim, onunla düzelteceksiniz.
Panel yazılımı aşağıdadır;
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
TV' yi tamamen kapatın ve fişini çekin. Dosyaları USB belleğe klasör, zip v.b. olmadan atın. USB belleği takın, TV fişini takıp açın. Menü > 4725 > USB Operations seçeneğine OK diyip dosyayı yükleyin. TV' yi kapatın, fişini çekip tekrar takın ve açın. Menü > Kurulum > İlk kurulum ile TV' ye ilk kurulum yapın.
Diğer yazılımı (Arkadaşınızdan aldığınız) aynı USB bellek ile mi yüklediniz?
İyice karıştırmayın lütfen. Dosyaları bir araya koyup atın dediğimi hatırlamıyorum, öyle bir şeyi kesinlikle yapmayın. Tek dosyayı (Özellikle altını çizdim) VESTEL_D1_Plus_PNL.bin dosyasını USB bellek içinde bir adet "pq" adında klasör oluşturarak onun içine kopyalayıp deneyin. Başka hiçbir dosya olmasın. sadece pq klasörü içinde VESTEL_D1_Plus_PNL.bin dosyası olacak.Hocam
Zip ten 1 adet dosya çıktı. Verdiğiniz yönergelere göre tek dosya ile yaptım ekran düzelmedi. Sonra bir önce vermiş olduğunuz dosyaları da ekleyip denedim (resimde) yine olmadı.
Birde TV bilgilerini tekrar gönderiyorum
Eksik ne yapıyor olabilirim.
Sonuç var mıdır?Geceniz güzel olsun.
Sonuç nedir?İyice karıştırmayın lütfen. Dosyaları bir araya koyup atın dediğimi hatırlamıyorum, öyle bir şeyi kesinlikle yapmayın. Tek dosyayı (Özellikle altını çizdim) VESTEL_D1_Plus_PNL.bin dosyasını USB bellek içinde bir adet "pq" adında klasör oluşturarak onun içine kopyalayıp deneyin. Başka hiçbir dosya olmasın. sadece pq klasörü içinde VESTEL_D1_Plus_PNL.bin dosyası olacak.
Hocam görüntü düzeldi. Teşekkür ederim.İyice karıştırmayın lütfen. Dosyaları bir araya koyup atın dediğimi hatırlamıyorum, öyle bir şeyi kesinlikle yapmayın. Tek dosyayı (Özellikle altını çizdim) VESTEL_D1_Plus_PNL.bin dosyasını USB bellek içinde bir adet "pq" adında klasör oluşturarak onun içine kopyalayıp deneyin. Başka hiçbir dosya olmasın. sadece pq klasörü içinde VESTEL_D1_Plus_PNL.bin dosyası olacak.
Hocam teşekkür ederim.Sonuç nedir?
Rica ederiz. Hatalı yazılımın görüntüsünü düzelttiğimiz için. Size ilk verdiğim dosyaları tekrar yüklemeyi deneyin. Onların yükleme talimatı farklı, unutmayın. Ancak bu kartlar ciddi anlamda hassastır. Çok fazla yazılım yükleme denemesiyle anakartı tamamen kullanılmaz hale getirebilirsiniz. Dikkat edin. Yükleme denemesi yapacaksanız sonucunu bildirin.Hocam görüntü düzeldi. Teşekkür ederim.
Hocam teşekkür ederim.
Görüntü geldi.
Bazı eksikler var önceki yazılım sürümünde değil. 3 hdmi girişi 2 olarak görünüyor.
İlk dosyaları şimdi denedim.Rica ederiz. Hatalı yazılımın görüntüsünü düzelttiğimiz için. Size ilk verdiğim dosyaları tekrar yüklemeyi deneyin. Onların yükleme talimatı farklı, unutmayın. Ancak bu kartlar ciddi anlamda hassastır. Çok fazla yazılım yükleme denemesiyle anakartı tamamen kullanılmaz hale getirebilirsiniz. Dikkat edin. Yükleme denemesi yapacaksanız sonucunu bildirin.
USB belleğin boot sektörünü disk genius yazılımı ile kontrol ettiniz mi? Sizin yükledim dediğiniz diğer yazılımın içindeki dosyalar aynı değil mi? Disk genius yazılımı ile GPT ise MBR yapın. Bu arada USB' yi fişi çektikten sonra takıyorsunuz değil mi?İlk dosyaları şimdi denedim.
Usb takılı, ok tuşuna basılı tutarak, TV'nin fişini taktım fakat stand-by ışığı hızlı hızlı yanıp sönmüyor. Yüklemedi yazılımı.
Sizin gönderdiğiniz dosyalarda mboot_spi.bin dosyası mevcut. benim yüklediğimde mboot.bin. Görüntü ekliyorum.USB belleğin boot sektörünü disk genius yazılımı ile kontrol ettiniz mi? Sizin yükledim dediğiniz diğer yazılımın içindeki dosyalar aynı değil mi? Disk genius yazılımı ile GPT ise MBR yapın. Bu arada USB' yi fişi çektikten sonra takıyorsunuz değil mi?
O dosya ismini de mboot yapın. Metin belgesini de aşağıya ekledim, onunla değiştirin;Sizin gönderdiğiniz dosyalarda mboot_spi.bin dosyası mevcut. benim yüklediğimde mboot.bin. Görüntü ekliyorum.
Bir de usb_auto_update_A1.txt dosyalarında farklılıklar var.
Usb bellek kontrol edildi. Basic Mbr görünüyor.
Usb belleği fişi çektikten ve stand-by ışığı söndükten 20-30 saniye sonra takıyorum.
Dosyanın adını mboot yaptım. Yüklemeden önce .txt formatındaki dosya içeriklerindeki farklılıkların görüntüsünü gönderiyorum.O dosya ismini de mboot yapın.
Bir üstteki mesaja bakın.Dosyanın adını mboot yaptım. Yüklemeden önce .txt formatındaki dosya içeriklerindeki farklılıkların görüntüsünü gönderiyorum.
Cevabınıza göre deneme yapacağım.