K Çevrimdışı

kasnic

Yeni Üye
18 Eyl 2023
20
39
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın!
Tekrar merhaba,
TV hiç servise gitmedi ve hiç bir işlem yapılmadı.

a1695038598359d8acfc78bf1bcaf1.jpg

M Çevrimdışı

mgn1905 

Aktif Üye
23 Ara 2020
81
27
Selamlar iyi forumlar. Daha önce aynı sorunu yaşamıştım slowfood slowfood hocam yazılım vermişti ama ilk yazılım ile normale döndürememiştik. 2. yazılımı vereceğini söylemişti ama bir hafta kadar foruma erişimim yoktu iletişim kuramadım maalesef. Şuan televizyonda telefunken yazısı çıkıyor ve ekranı ters dönmüş vaziyette. Kart aynı herhangi bir donanımsal değişiklik yapmadım. Destek olabilir misiniz?

WhatsApp-Image-2023-09-08-at-17.31.1190a247a8e514c344.jpg

K Çevrimdışı

kasnic

Yeni Üye
18 Eyl 2023
20
39
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Hocam iyi akşamlar,
4 gb fat32 flash disk e dosyaları attım.
Fişi çekili tv ye bağladım. Kumandanın ok tuşuna basılı halde enerji verdim.
Yükleme yapmadı.

16950663138078232602530513615460.jpg

Daha önce mb95 yazılımı yüklemiş arkadaşımdan aldığım dosyanın yüklemesi oldu fakat ekran ters ve görüntü bozuk

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Hocam iyi akşamlar,
4 gb fat32 flash disk e dosyaları attım.
Fişi çekili tv ye bağladım. Kumandanın ok tuşuna basılı halde enerji verdim.
Yükleme yapmadı.

16950663138078232602530513615460.jpg

Daha önce mb95 yazılımı yüklemiş arkadaşımdan aldığım dosyanın yüklemesi oldu fakat ekran ters ve görüntü bozuk
Geçmiş olsun. Biz sizden TV seri numarası v.b. bilgileri bu yüzden istiyoruz. MB95 anakartın tek yazılımı olmaz. Her TV' nin seri numarasına göre yazılım paylaşılır. Benim anlayamadığım kısım, TV seri numarasına özel yazılımı nasıl yükleyemediğiniz, TV' ye özel olmayan yazılımı nasıl yükleyebildiğiniz. Az sonra panel yazılımı vereceğim, onunla düzelteceksiniz.

Panel yazılımı aşağıdadır;

Kullanıcılar için gizli metin: kasnic

TV' yi tamamen kapatın ve fişini çekin. Dosyaları USB belleğe klasör, zip v.b. olmadan atın. USB belleği takın, TV fişini takıp açın. Menü > 4725 > USB Operations seçeneğine OK diyip dosyayı yükleyin. TV' yi kapatın, fişini çekip tekrar takın ve açın. Menü > Kurulum > İlk kurulum ile TV' ye ilk kurulum yapın.

Diğer yazılımı (Arkadaşınızdan aldığınız) aynı USB bellek ile mi yüklediniz?

Son düzenleme:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Selamlar iyi forumlar. Daha önce aynı sorunu yaşamıştım slowfood slowfood hocam yazılım vermişti ama ilk yazılım ile normale döndürememiştik. 2. yazılımı vereceğini söylemişti ama bir hafta kadar foruma erişimim yoktu iletişim kuramadım maalesef. Şuan televizyonda telefunken yazısı çıkıyor ve ekranı ters dönmüş vaziyette. Kart aynı herhangi bir donanımsal değişiklik yapmadım. Destek olabilir misiniz?

WhatsApp-Image-2023-09-08-at-17.31.1190a247a8e514c344.jpg
TV' de başka hangi kaynaktan yazılım denediniz? Ben sizinle kurtarma yazılımı paylaştım. Kurtarma yazılımı ne panel yazılımına ne de logo dosyasına müdahale eder.

Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu MUTLAKA bildirin.

K Çevrimdışı

kasnic

Yeni Üye
18 Eyl 2023
20
39
Geçmiş olsun. Biz sizden TV seri numarası v.b. bilgileri bu yüzden istiyoruz. MB95 anakartın tek yazılımı olmaz. Her TV' nin seri numarasına göre yazılım paylaşılır. Benim anlayamadığım kısım, TV seri numarasına özel yazılımı nasıl yükleyemediğiniz, TV' ye özel olmayan yazılımı nasıl yükleyebildiğiniz. Az sonra panel yazılımı vereceğim, onunla düzelteceksiniz.
Teşekkür ederim Hocam,
TV'ye özel olan ve olmayan dediğiniz iki dosyayı da aynı şekilde yaptım. Sonuç ne yazık ki uygun olmayan oldu.

M Çevrimdışı

mgn1905 

Aktif Üye
23 Ara 2020
81
27
TV' de başka hangi kaynaktan yazılım denediniz? Ben sizinle kurtarma yazılımı paylaştım. Kurtarma yazılımı ne panel yazılımına ne de logo dosyasına müdahale eder.
Çırağım uğraşmış lakin televizyonu bu halde buldum maalesef. Şuan hangi yazılımı atmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?

Çırağım uğraşmış lakin televizyonu bu halde buldum maalesef. Şuan hangi yazılımı atmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
Karttaki entegreleri bir başka karttan değiştirmiş, televizyon profilo olarak açılıyor ve ekran ters şekilde

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Problemli görüntünün görselini paylaşır mısınız? Görüntü tersliği dışında logoda sabit mi kalıyor. (Muhtemelen logoya müdahale edemeyeceğiz, yanlış yazılım atılmış.)

Geri
Üst Alt