Tekrar merhaba,Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın!
TV hiç servise gitmedi ve hiç bir işlem yapılmadı.
Tekrar merhaba,Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın!
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.Tekrar merhaba,
TV hiç servise gitmedi ve hiç bir işlem yapılmadı.
Standby yanıp sönüyor açılmıyorTV' deki problem nedir?
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.Standby yanıp sönüyor açılmıyor
logoda gelmiyor
Evet ettim led barlar devreye girip çıkıyorKurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
(Led barları kontrol ettiniz mi? Devreye girip çıkıyor mu?)
Donanım orijinal ise tv arka kapak barkod resmini buraya ekleyin.
Yazılım link
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Hocam iyi akşamlar,Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Geçmiş olsun. Biz sizden TV seri numarası v.b. bilgileri bu yüzden istiyoruz. MB95 anakartın tek yazılımı olmaz. Her TV' nin seri numarasına göre yazılım paylaşılır. Benim anlayamadığım kısım, TV seri numarasına özel yazılımı nasıl yükleyemediğiniz, TV' ye özel olmayan yazılımı nasıl yükleyebildiğiniz. Az sonra panel yazılımı vereceğim, onunla düzelteceksiniz.Hocam iyi akşamlar,
4 gb fat32 flash disk e dosyaları attım.
Fişi çekili tv ye bağladım. Kumandanın ok tuşuna basılı halde enerji verdim.
Yükleme yapmadı.
Daha önce mb95 yazılımı yüklemiş arkadaşımdan aldığım dosyanın yüklemesi oldu fakat ekran ters ve görüntü bozuk
TV' deki problemi detaylı olarak paylaşın.
TV' de başka hangi kaynaktan yazılım denediniz? Ben sizinle kurtarma yazılımı paylaştım. Kurtarma yazılımı ne panel yazılımına ne de logo dosyasına müdahale eder.Selamlar iyi forumlar. Daha önce aynı sorunu yaşamıştım slowfood hocam yazılım vermişti ama ilk yazılım ile normale döndürememiştik. 2. yazılımı vereceğini söylemişti ama bir hafta kadar foruma erişimim yoktu iletişim kuramadım maalesef. Şuan televizyonda telefunken yazısı çıkıyor ve ekranı ters dönmüş vaziyette. Kart aynı herhangi bir donanımsal değişiklik yapmadım. Destek olabilir misiniz?
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu MUTLAKA bildirin.
Teşekkür ederim Hocam,Geçmiş olsun. Biz sizden TV seri numarası v.b. bilgileri bu yüzden istiyoruz. MB95 anakartın tek yazılımı olmaz. Her TV' nin seri numarasına göre yazılım paylaşılır. Benim anlayamadığım kısım, TV seri numarasına özel yazılımı nasıl yükleyemediğiniz, TV' ye özel olmayan yazılımı nasıl yükleyebildiğiniz. Az sonra panel yazılımı vereceğim, onunla düzelteceksiniz.
Çırağım uğraşmış lakin televizyonu bu halde buldum maalesef. Şuan hangi yazılımı atmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?TV' de başka hangi kaynaktan yazılım denediniz? Ben sizinle kurtarma yazılımı paylaştım. Kurtarma yazılımı ne panel yazılımına ne de logo dosyasına müdahale eder.
Karttaki entegreleri bir başka karttan değiştirmiş, televizyon profilo olarak açılıyor ve ekran ters şekildeÇırağım uğraşmış lakin televizyonu bu halde buldum maalesef. Şuan hangi yazılımı atmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
Problemli görüntünün görselini paylaşır mısınız? Görüntü tersliği dışında logoda sabit mi kalıyor. (Muhtemelen logoya müdahale edemeyeceğiz, yanlış yazılım atılmış.)Çırağım uğraşmış lakin televizyonu bu halde buldum maalesef. Şuan hangi yazılımı atmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?