D Çevrimdışı

devtekno38

Yeni Üye
10 Ara 2021
5
33
TV' deki problem nedir?
TV STANBAY DA AÇMA TUŞUNA BASILDIGINDA TV EKRAN PANEL ISIKLARI YANIYOR LED BAR YANMIYOR STANBAY YANIP SÖNÜYOR TEKRAR STANBAY MODUNA GECIYOR LOGO FELAN YOK

EKRAN PANEL CALISIYOR LED BAR ACMIYOR VE ANAKART LOGO DA GELMEDEN PANEL ISIGI YANIP BIR SN SONRA STANBAYA TEKRAR DUSUYOR

BIR DAHA DETAYLI YAZMAK ISTEDIM BÖYLR SORUNLAR YAZILIMSAL OLUYOR DAHA COK DIYE KURTARMA YADAFULL YAZILIM ATMAK ISTEDIM YARDIM ICIN SIMDIDEN TSKLER

DİP NOT LED BAR SAGLAMLIK KONTOR EDILDI SIFIR LED BAR LA DA AYNI SORUN VERMEKTEDIR

?

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

serhancalhan

Yeni Üye
20 Kas 2020
4
38
Merhabalar,
Aşağıdaki bilgilere sahip televizyonum çok geç açılıyor. Acaba bunu sorunu giderebilecek bir yazılım var mıdır?
Teşekkürler.
seg136c99dd359094161.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
TV STANBAY DA AÇMA TUŞUNA BASILDIGINDA TV EKRAN PANEL ISIKLARI YANIYOR LED BAR YANMIYOR STANBAY YANIP SÖNÜYOR TEKRAR STANBAY MODUNA GECIYOR LOGO FELAN YOK

EKRAN PANEL CALISIYOR LED BAR ACMIYOR VE ANAKART LOGO DA GELMEDEN PANEL ISIGI YANIP BIR SN SONRA STANBAYA TEKRAR DUSUYOR

BIR DAHA DETAYLI YAZMAK ISTEDIM BÖYLR SORUNLAR YAZILIMSAL OLUYOR DAHA COK DIYE KURTARMA YADAFULL YAZILIM ATMAK ISTEDIM YARDIM ICIN SIMDIDEN TSKLER

DİP NOT LED BAR SAGLAMLIK KONTOR EDILDI SIFIR LED BAR LA DA AYNI SORUN VERMEKTEDIR

?
Yazınızı küçük harflerle tekrar düzenleyin! Bağırmadan da anlayabiliyoruz!

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhabalar, ilginiz için teşekkür ederim.
TV'yi 7 yıldır kullanıyorum. Dediğiniz şekilde yeniden kurulum yapmayı denedim ama sorun yine aynı şekilde devam ediyor.
TV Kullanım süresi uzun ve kart hassas kartlardan biri olduğu için yazılım yüklemesi esnasında başka bir problem olmasın diye soruyorum. Açılıştaki yavaşlığı daha detaylı tanımlar mısınız? (Ayrıca 7 yıllık kullanım sonrası led barların da ömrü dolmuş olabilir onu bir tanımlayalım. O seçenekleri eledikten sonra yazılımda karar kılarsak hemen paylaşacağım )

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

serhancalhan

Yeni Üye
20 Kas 2020
4
38
TV Kullanım süresi uzun ve kart hassas kartlardan biri olduğu için yazılım yüklemesi esnasında başka bir problem olmasın diye soruyorum. Açılıştaki yavaşlığı daha detaylı tanımlar mısınız? (Ayrıca 7 yıllık kullanım sonrası led barların da ömrü dolmuş olabilir onu nir tanımlayalım. O seçenekleri eledikten sonra yazılımda karar kılarsak hemen paylaşacağım )
Eyvallah.
TVnin açma/kapama tuşuna bastığımda kırmızı ışık yanıp yanıp sönüyor. yaklaşık 5-15 dk sonra açılıyor. açıldıktan sonra çalışma açısından herhangi bir sorun olmuyor. Ama her kapama sonrası bu durum döngü şeklinde yaşanıyor.

A Çevrimdışı

Alparslan06

Yeni Üye
10 Nis 2020
16
50
Merhaba Ustalar,
VESTEL 17MB140 Full yazılıma ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim,

saygılar
iyi çalışmalar

IMG-0778c7cfedfcaa9a1ccf.jpg
IMG-0776a04db3648db48040.jpg
IMG-0777aadc60ebef12c8e7.jpg

K Çevrimdışı

kasnic

Yeni Üye
18 Eyl 2023
20
39
Merhaba,
Vestel 3D Smart 42PF8175 Led Tv de sürekli Vestel yazısı gelip tekrar başlıyor.
17mb95 anakart için yazılım paylaşır mısınız?
Teşekkürler.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Eyvallah.
TVnin açma/kapama tuşuna bastığımda kırmızı ışık yanıp yanıp sönüyor. yaklaşık 5-15 dk sonra açılıyor. açıldıktan sonra çalışma açısından herhangi bir sorun olmuyor. Ama her kapama sonrası bu durum döngü şeklinde yaşanıyor.
Tahmin ettiğim gibi. Led Barların feedback akımı düştüğü için TV açılışta kararsızlaşıyor. İhtimali elemek için full yazılım paylaşacağım. Yüklemeden sonra tekrar deneyin.

Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

Geri
Üst Alt