slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
standby ışığı kapalı konuma geçiyor. Koyu kırmızı modda. Arkasından, önünden, ızgaralardan hiç ışık görmüyorum. İlk açmaya başladığımda standby ışığı yanıyor, vestel logosu çıkıyor o an ışık görüyorum. Ardından ekran karanlık oluyor, ışık görmüyorum, standby ışığı kapalı konuma geçiyor.
Anladım. Full yazılım için ustalarımız müsait olduğunda bildirim alanından TV' nize uygun yazılımı sizlerle paylaşacaklar. Yükleme talimatı yazılım sayfasında mevcut olacaktır.

Normal koşullarda led bar arızası gibi görünüyor. Eğer led bar ya da besleme kartı arızası varsa TV açılış prosesinden sonra doğru voltaj geri dönüşleri olmadığı için kapanışa geçiyor olabilir. Bir ihtimal yazılımdan kaynaklanıyor ise paylaşılacaktır. Bilgilerinize...

U Çevrimdışı

uyekayit

Yeni Üye
17 Haz 2023
12
31
Anladım. Full yazılım için ustalarımız müsait olduğunda bildirim alanından TV' nize uygun yazılımı sizlerle paylaşacaklar. Yükleme talimatı yazılım sayfasında mevcut olacaktır.

Normal koşullarda led bar arızası gibi görünüyor. Eğer led bar ya da besleme kartı arızası varsa TV açılış prosesinden sonra doğru voltaj geri dönüşleri olmadığı için kapanışa geçiyor olabilir. Bir ihtimal yazılımdan kaynaklanıyor ise paylaşılacaktır. Bilgilerinize...
teşekkür ederim emeğinize sağlık.

B Çevrimdışı

Batman28

Yeni Üye
18 Haz 2023
4
31
Aynı sorunların hepsini yaşıyorum. Ancak ekrana ışıkla yakından baktığımda Regal yazısını gördüm. 5 dakika sonra tekrar baktım bu sefer hiç yazıyı göremedim. Izgaradan da baktım hiç bir ışık görünmüyor. Kısaca tüm sorunlar aynı. Hangi yazılımı yüklemek gerekiyor.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Aynı sorunların hepsini yaşıyorum. Ancak ekrana ışıkla yakından baktığımda Regal yazısını gördüm. 5 dakika sonra tekrar baktım bu sefer hiç yazıyı göremedim. Izgaradan da baktım hiç bir ışık görünmüyor. Kısaca tüm sorunlar aynı. Hangi yazılımı yüklemek gerekiyor.
Ekrana ışıkla baktığınızda regal yazısını gördüyseniz sizin probleminiz kesin olarak led bar arızası. Yukarıdaki mesajda da bunun açıklamasını yaptım. Bu koşullarda yazılım yüklemeye çalışsanız dahi aynı problemle karşılaşacaksınız.

B Çevrimdışı

Batman28

Yeni Üye
18 Haz 2023
4
31
Ekrana ışıkla baktığınızda regal yazısını gördüyseniz sizin probleminiz kesin olarak led bar arızası. Yukarıdaki mesajda da bunun açıklamasını yaptım. Bu koşullarda yazılım yüklemeye çalışsanız dahi aynı problemle karşılaşacaksınız.
1.5 sene kullanılmadı daha önce sorunsuz çalışıyordu. Taşınırken elde taşındı ve zarar görmesin diye çok iyi muhafaza edildi. Demem o ki durduk yere tv nin arızalanması çok ilginç bir durum. Yine de yazılım yüklemeyi denemek istiyorum. Yani yüklediğimiz zaman hiç mi çalışmaz yoksa yukarıda ki problem gibi kapandıktan sonra aynı sorunumu yaşarız. Bunu cevaplar mısınız.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,464
IMG20230618152310.jpg

merhaba resimdeki tv içi full yazılım lazım

cihazımda ilk olarak sürekli kendiliğinden açılıp kapanma sorunu olduğu için

mb82kart yazılımı yükledim ,yazılım yüklendikten sonra ekran arka ışığı var fakat herhangi bir görüntü gelmedi

arkasından buradaki yazılımı yükledim yine aynı

yardımcı olursanız sevinirim.

By_Trol By_Trol,
merhaba resimdeki tv içi full yazılım lazım

cihazımda ilk olarak sürekli kendiliğinden açılıp kapanma sorunu olduğu için

mb82kart yazılımı yükledim ,yazılım yüklendikten sonra ekran arka ışığı var fakat herhangi bir görüntü gelmedi

arkasından buradaki yazılımı yükledim yine aynı

yardımcı olursanız sevinirim.

Alıntı Cevapla Etiketle
Düzenle

IMG2023061815231005064b31ef6c21a0.jpg
Kullanıcılar için gizli metin: servetaslan

linkteki yazılımı deneyip bilgi verin.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
1.5 sene kullanılmadı daha önce sorunsuz çalışıyordu. Taşınırken elde taşındı ve zarar görmesin diye çok iyi muhafaza edildi. Demem o ki durduk yere tv nin arızalanması çok ilginç bir durum. Yine de yazılım yüklemeyi denemek istiyorum. Yani yüklediğimiz zaman hiç mi çalışmaz yoksa yukarıda ki problem gibi kapandıktan sonra aynı sorunumu yaşarız. Bunu cevaplar mısınız.
Yazılımı eğer yükleyebilirseniz (Görüntü olmadığı için muhtemelen yazılımın yüklenip yüklenmediğini de göremeyeceksiniz.) Aynı şekilde logo gelip kapanacak. Hatta bir süre sonra logoda görünmeyebilir. Ancak yazılımı yükleme esnasında bir hata yaparsanız (Yarıda kesilme, komut algılamama v.s. gibi) o zaman anakarta da zarar verir ve masrafı arttırırsınız.

B Çevrimdışı

Batman28

Yeni Üye
18 Haz 2023
4
31
Yazılımı eğer yükleyebilirseniz (Görüntü olmadığı için muhtemelen yazılımın yüklenip yüklenmediğini de göremeyeceksiniz.) Aynı şekilde logo gelip kapanacak. Hatta bir süre sonra logoda görünmeyebilir. Ancak yazılımı yükleme esnasında bir hata yaparsanız (Yarıda kesilme, komut algılamama v.s. gibi) o zaman anakarta da zarar verir ve masrafı arttırırsınız.
Peki bu sorunun maliyeti tahminen ne kadar olur. Bilginiz var mı? Duruma göre tamir seçeneğini düşüneceğim olmazsa çöp olacak.

S Çevrimdışı

servetaslan

Yeni Üye
18 Haz 2023
18
44
Yahu yazılımları bizden isteyin. para-pul istemiyoruz bak yanlış yazılımlar yüklemişsin kartın brick olduysa ne olcak.!
Linki telefondan indirmeyi başardım.
Usb ye kurup tv ye yükledim.
Panelin ledleri yanıyor yine fakat hiçbir belirti yok. Bir önceki yüklediğim yazılımda tv kumandadan açılıp kapanıyordu şimdi kumandadan hiçbirşey yapılmıyor.

IMG20230618215821.jpg
IMG20230618215815.jpg

Geri
Üst Alt