Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,467
Linki telefondan indirmeyi başardım.
Usb ye kurup tv ye yükledim.
Panelin ledleri yanıyor yine fakat hiçbir belirti yok. Bir önceki yüklediğim yazılımda tv kumandadan açılıp kapanıyordu şimdi kumandadan hiçbirşey yapılmıyor.

IMG20230618215821.jpg
IMG20230618215815.jpg
tamam bekle başka yazılım deneyelim.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,467
Linki telefondan indirmeyi başardım.
Usb ye kurup tv ye yükledim.
Panelin ledleri yanıyor yine fakat hiçbir belirti yok. Bir önceki yüklediğim yazılımda tv kumandadan açılıp kapanıyordu şimdi kumandadan hiçbirşey yapılmıyor.

IMG20230618215821.jpg
IMG20230618215815.jpg
kurtarma yazılımı verdim. Forum bildirim çanını kontrol et.

S Çevrimdışı

servetaslan

Yeni Üye
18 Haz 2023
18
44
kurtarma yazılımı verdim. Forum bildirim çanını kontrol e

Gördüm teşekkürler ederim birazdan deneyip yazarım.

Gördüm teşekkürler ederim birazdan deneyip yazarım.

Şimdi yükledim tv ye yine aynı. Sanırım düzelmeyecek herhalde. Yardımlarınız için çok teşekkürler. Sağolun varolun.

Son düzenleme:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
65ud9000 yazılım indirme izni vericekmisiniz nasıl indirebilirim

pro-jNzBrrqN.jpg

okudum bişey anlamadım siz anlatsanız çokmu zor yol gösterseniz
Kaç defa daha anlatalım. Nasıl bir tavırla konuşuyorsunuz siz? Ne demek çok mu zor? Ne demek istediğinizi bir açıklayın siz!

Aynı konuda 1592 sayfa içerik varken, defalarca aynı şey anlatılmışken, hepsini okumanız bir zahmet biraz efor sarfederseniz mümkün iken bizden daha istediğiniz nedir onu söyleyin? Artık yardım istemenin de nasıl, ne şekilde olacağını unuttunuz. Bizler size maddi ya da başka birşey karşılığında yardımcı olmuyoruz. Sadece herhangi bir bireye duyulması gereken saygıyı bekliyoruz. Siz zamanınızı ayırıp forumdaki konuları okumadan, çözüm için paylaşılmış bunca içeriği değerlendirmeden, HİÇ ZAHMET ETMEDEN istekte bulunup buradaki emeği hiçe sayabilin ama biz neden anlatmıyoruz çok mu zor. Evet sizin üslubunuzda yardım isteyen herkese yardımcı olmamız gerçekten oldukça ZOR.

Üstüne bir de profile ayrı konuya ayrı her tarafa mesaj yazıyorsunuz. Önce topluluk kurallarını öğrenin, daha sonra istekte bulunun.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt