T Çevrimdışı

Trojanali58

Yeni Üye
22 Ocak 2020
21
34
Vestel-278b6beb358cd4fe5.jpg
Vesteld201217bbf0cf23c.jpg
Selamın Aleyküm Benim Evdeki Tv Bi Pazarımız Var Film İzleyelim Dedik Sitelerde Donma Yapıp Bu Video Oynatılamıyor Hatası Veriyor Ve Ara Sıra Reset Atma Sorunu Var YouTubeda Sota Sota By_Trol By_Trol Yazılım Güncelleme Olur Full Yazılım Olur Sizden Ricam Eylül Elektronik Bilgisayar Sivas.

Vestel-278b6beb358cd4fe5.jpg
Vesteld201217bbf0cf23c.jpg
Selamın Aleyküm Benim Evdeki Tv Bi Pazarımız Var Film İzleyelim Dedik Sitelerde Donma Yapıp Bu Video Oynatılamıyor Hatası Veriyor Ve Ara Sıra Reset Atma Sorunu Var YouTubeda Sota Sota By_Trol By_Trol Yazılım Güncelleme Olur Full Yazılım Olur Sizden Ricam Eylül Elektronik Bilgisayar Sivas.
Çok Çok Teşekkür Ederim Yaşadığım Tüm Sorunlar Çözüldü Emekleriniz İçin Çok Teşekkürler.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
IMG20230618152310.jpg

merhaba resimdeki tv içi full yazılım lazım

cihazımda ilk olarak sürekli kendiliğinden açılıp kapanma sorunu olduğu için

mb82kart yazılımı yükledim ,yazılım yüklendikten sonra ekran arka ışığı var fakat herhangi bir görüntü gelmedi

arkasından buradaki yazılımı yükledim yine aynı

yardımcı olursanız sevinirim.

By_Trol By_Trol,
merhaba resimdeki tv içi full yazılım lazım

cihazımda ilk olarak sürekli kendiliğinden açılıp kapanma sorunu olduğu için

mb82kart yazılımı yükledim ,yazılım yüklendikten sonra ekran arka ışığı var fakat herhangi bir görüntü gelmedi

arkasından buradaki yazılımı yükledim yine aynı

yardımcı olursanız sevinirim.

Alıntı Cevapla Etiketle
Düzenle

IMG2023061815231005064b31ef6c21a0.jpg
Mesaj sayısını arttırmanız çözüm sağlamaz. Mesajınıza cevap bekleyin!

B Çevrimdışı

Batman28

Yeni Üye
18 Haz 2023
4
31
SELAMIN ALEYKÜM. Merhaba aynı regal tv var yani 40R6020F model nolu. Ancak taşınmadan önce çalışıyordu sonra yeni evde daha kurmadık ve uzun bir zaman çalışmadı. Sonra ihtiyaç olunca çalıştırmak istedik ancak bu sefer de tv hiç bir kanalı göstermiyor. Sadece açılıyor ve REGAL yazısı çıkıyor sonrada simsiyah ekran kalıyor. yani eskiden karınca tabir ettiğimiz antensel bir sorun olmadığı belli. yazılımla ilgili bir sorun diye düşündüğüm için buraya sizlere yazıyorum. biz tabi mb120 olup olmadığını bilemiyoruz çünkü hiç açılmadığı için o ekranı göremedik. Ancak model bu titanyum olan yazılımı indirecektim ancak emin olmadığım için sizlere tekrar sormak istedim. umarım bana doğru yazılım için iyi bir yönlendirme yaparsınız şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
SELAMIN ALEYKÜM. Merhaba aynı regal tv var yani 40R6020F model nolu. Ancak taşınmadan önce çalışıyordu sonra yeni evde daha kurmadık ve uzun bir zaman çalışmadı. Sonra ihtiyaç olunca çalıştırmak istedik ancak bu sefer de tv hiç bir kanalı göstermiyor. Sadece açılıyor ve REGAL yazısı çıkıyor sonrada simsiyah ekran kalıyor. yani eskiden karınca tabir ettiğimiz antensel bir sorun olmadığı belli. yazılımla ilgili bir sorun diye düşündüğüm için buraya sizlere yazıyorum. biz tabi mb120 olup olmadığını bilemiyoruz çünkü hiç açılmadığı için o ekranı göremedik. Ancak model bu titanyum olan yazılımı indirecektim ancak emin olmadığım için sizlere tekrar sormak istedim. umarım bana doğru yazılım için iyi bir yönlendirme yaparsınız şimdiden teşekkür ederim.
TV ekranına çok yakından telefon flaşını tutun. Eğer panelde görüntü belli belirsizde olsa varsa bildirin.

Bu arada uydu alıcı sistemlerde karınca tabir ettiğimiz parçalı patern görüntüsü zaten olmaz. Eğer sinyal yok ise sinyal yok uyarısı çıkar.

Son düzenleme:
U Çevrimdışı

uyekayit

Yeni Üye
17 Haz 2023
12
31
Ekranda göreceğiniz görüntüyü cep telefonu çekimiyle aktaramasınız. Yani bu görsellerde biz göremeyiz. TV arkasındaki ızgaralardan içeri bakıp ışık olup olmadığını da kontrol eder misiniz? Ayrıca standby ışığı ne durumda?
standby ışığı kapalı konuma geçiyor. Koyu kırmızı modda. Arkasından, önünden, ızgaralardan hiç ışık görmüyorum. İlk açmaya başladığımda standby ışığı yanıyor, vestel logosu çıkıyor o an ışık görüyorum. Ardından ekran karanlık oluyor, ışık görmüyorum, standby ışığı kapalı konuma geçiyor.

Bir full yazılım buldum onu denedim denedikten sonra normal açılıyor ve kullanıyorum. TV kapandıktan sonra tekrar açmak istediğimde yine aynı kapanma sorunu oluyor.

Geri
Üst Alt