I
iosbilisim
Yeni Üye
- 17 Haz 2023
- 24
- 35
denedim fakat hala TV de kırmızı ışık yanıp sönüyor yükleme yapmıyor ne yapmamı önerirsinizFull yazılım verildi. Bildirimlerinizi kontrol edin.
denedim fakat hala TV de kırmızı ışık yanıp sönüyor yükleme yapmıyor ne yapmamı önerirsinizFull yazılım verildi. Bildirimlerinizi kontrol edin.
Başka flash bellekle denemeler yapınız.denedim fakat hala TV de kırmızı ışık yanıp sönüyor yükleme yapmıyor ne yapmamı önerirsiniz
3 farklı model flashla denedim fişi takar takmaz ışık yanıp sönmeye basliyor ok dan birakiyorum 8 10 dk bekliyorum hiç hareket yok kaldık servisin insafına sanırım tskr ederim ilginiz içinBaşka flash bellekle denemeler yapınız.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.Selamın Aleyküm Benim Evdeki Tv Bi Pazarımız Var Film İzleyelim Dedik Sitelerde Donma Yapıp Bu Video Oynatılamıyor Hatası Veriyor Ve Ara Sıra Reset Atma Sorunu Var YouTubeda Sota By_Trol Yazılım Güncelleme Olur Full Yazılım Olur Sizden Ricam Eylül Elektronik Bilgisayar Sivas.
Selamın Aleyküm Benim Evdeki Tv Bi Pazarımız Var Film İzleyelim Dedik Sitelerde Donma Yapıp Bu Video Oynatılamıyor Hatası Veriyor Ve Ara Sıra Reset Atma Sorunu Var YouTubeda Sota By_Trol Yazılım Güncelleme Olur Full Yazılım Olur Sizden Ricam Eylül Elektronik Bilgisayar Sivas.
Anakrttan reset atma gibi bir durum varmı3 farklı model flashla denedim fişi takar takmaz ışık yanıp sönmeye basliyor ok dan birakiyorum 8 10 dk bekliyorum hiç hareket yok kaldık servisin insafına sanırım tskr ederim ilginiz için
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor Yükleme yaptıktan sonra sonucu yazın.
Mb96 anakartlı vestel tv için youtube girememe sorunu var yazılımı gönderir misiniz ?
Ui name(carbon)
Thorium
V3.7.5x
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.Işık yanıp sönmesi bendede aynı şekilde oyüzden,
Yazılım için yardımcı olurmusunuz rica etsem Hi-level 43HL560 model için tşkler....
Flash belleği hangi işletim sisteminde formatlıyorsunuz?Anakrttan reset atma gibi bir durum varmı
Konunun ilk mesajını OKUYUN!65ud9000 vestel smart tv için hangisi uyumludur
65ud9000 vestel smart tv için hangisi uyumludur
65ud9000 vestel 4k smart tv full yazılım indirmek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz ?