Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

medion md31191 AT/SL-A
serijski broj 7710268 600025
trebam potpuni softver jer TV počinje prikazivati medion logo i tada je zaslon crn. Pozadinsko osvjetljenje radi
th

20230616_201423.jpg

hvala ti

Ben vestel 49ud8400 sahibiyim ve bir netfilix arızası nedeniyle fabrika ayarlarına döndürdüm fakat ekranda vestel yazıyor ve ardından ekran kapanıyor bunu kolay bir şekilde çözümü varmıdır .

Ben vestel 49ud8400 sahibiyim ve bir netfilix arızası nedeniyle fabrika ayarlarına döndürdüm fakat ekranda vestel yazıyor ve ardından ekran kapanıyor bunu kolay bir şekilde çözümü varmıdır .

Fabrika ayarları sonrası açılmaması tuhaf,farklı bir yazılım veya çekirdek yazılımı atıldı mı acaba :alala

merhaba yazılım indirmek istiyorum

merhaba yazılım indirmek istiyorum
Tabii, yukarıda ve buradaki imzamda nasıl yazılım isteneceğini anlatan konu linki var,orada yardımcı olacak başlıkları var ,sana uygun olanı okuyup ne isteniyor yapmalısın :ok

Screenshot_462b4a7feee8ac6b3.png
Screenshot_50ab7868204d96ba1.png

merhaba televizyonum modeli budur ltfen yardımcı olurmuusnuz uygun yazılım hangisi ise atabilirmsiniz 1 haftadır çalışmıyor televizyon teşekkür ederim @Sota @By_Trol @TEKNOwest

Screenshot_462b4a7feee8ac6b3.png
Screenshot_50ab7868204d96ba1.png

merhaba televizyonum modeli budur ltfen yardımcı olurmuusnuz uygun yazılım hangisi ise atabilirmsiniz 1 haftadır çalışmıyor televizyon teşekkür ederim @Sota @By_Trol @TEKNOwest
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor. Yükleme sonrası sonucu yazın.

kurtarma yazılımı verdim. bildirimlerinizi kontrol edin.
ustam bendeki tv uyduludur yukardaki zaten olmiyor uydusuz tvler içindir geride iki tane var hangisini yükliyeyim

P1080708.jpg

Emeğiniz için teşekkür ederim

ustam bendeki tv uyduludur yukardaki zaten olmiyor uydusuz tvler içindir geride iki tane var hangisini yükliyeyim

P1080708.jpg
Sana verdiğim yazılımı indirip denermisin.!

ustam benim tv için yazılım dosyası hangisi burası çorba gibi başkasının konusu açılmış iç içe ne neolduğu beli değil
orayı unutun çünkü indiremezsiniz.!
Yazılımları bildirim yoluyla gönderiyoruz
bildirimlerinize bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

medion md31191 AT/SL-A
serijski broj 7710268 600025
trebam potpuni softver jer TV počinje prikazivati medion logo i tada je ekran crn. Pozadinsko osvjetljenje radi
th

20230616_201423.jpg

lijepo se provedi
i didnt received software. could someone send me please

Geri
Üst Alt