Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,467
tekrar bildirim attım
tekrar bildirim attım
Diskpart ile yaptımDisk genius programı ile belleğin partition table bölümünün gpt mi mbr mi olduğunu kontrol edin. Gpt ise mbr olarak değiştirip ondan sonra fat32 formatlayın.
Partition table kontrolü yaptınız mı?Diskpart ile yaptım
bu yazılım ile sorunum çözüldü çok teşekkürler herkesin emeğine sağlık ancak bir sorunum daha var şu anda xiomi mi stick 4k kullanıyorum. Onu taktığımda yine aynı sorun oluyor televizyon kapanıyor, çıkardığımda normal çalışıyor. O konuda bi çözüm öneriniz olur mu?tekrar bildirim attım
Bu şekilde düzenlenen diske dosyaları tekrar atıp bir kez daha deneyin. Bir de açılan dosyaların da bir ekran görüntüsünü atabilir misiniz? 7z uzantılı dosya olmasın.
Mi stick' i başka TV'de deneme şansınız oldu mu? Aynı şekilde HDMI girişinde farklı bir cihaz deneme imkanı var mı?bu yazılım ile sorunum çözüldü çok teşekkürler herkesin emeğine sağlık ancak bir sorunum daha var şu anda xiomi mi stick 4k kullanıyorum. Onu taktığımda yine aynı sorun oluyor televizyon kapanıyor, çıkardığımda normal çalışıyor. O konuda bi çözüm öneriniz olur mu?
Bu şekilde düzenlenen diske dosyaları tekrar atıp bir kez daha deneyin. Bir de açılan dosyaların da bir ekran görüntüsünü atabilir misiniz? 7z uzantılı dosya olmasın.
Bir kez daha deneyin.
mi sticki başka cihazda denemedim. HDMI girişine bilgisayarı bağladığımda sorun yaşamıyorum.Mi stick' i başka TV'de deneme şansınız oldu mu? Aynı şekilde HDMI girişinde farklı bir cihaz deneme imkanı var mı?
Mi stick hdmi arabirimi üzerinden cihazın tüm ağırlığını taşıyan bir yapıya sahip. O yüzden mi stickten kaynaklanma olasılığını yüksek görüyorum. Bir başka cihazda denerken de dikkat edin.mi sticki başka cihazda denemedim. HDMI girişine bilgisayarı bağladığımda sorun yaşamıyorum.
Denedim ışık aynı bir video linki vericem böyle yanıp sönüyor.Bir kez daha deneyin.
Daha önce güncelleme yarıda kesildi demiştiniz. Söz konusu güncellemeyi siz mi yaptınız?Denedim ışık aynı bir video linki vericem böyle yanıp sönüyor.
Dosyaya buradan erişebilirsiniz:
VID_20230619_002309.mp4
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Aslında kesilmesi seri numarasından Vestel sitesinden indirdim USB attım güncellemeyi yaptı kapanıp açılacak yazdı kapandı bir daha açılmadı böyle kaldı sonra araştırınca kök yazilimla kurtarma yapıldığını öğrendim size ulaştım ozamandan beri ugrasiomda herşeyi kontrol ediyorum eksik biseyde yapmiyorum sizden gelen yazilimla deniyorum yani yarıda kesilme yok yaptı ama açılmadı 1 saat bekledim böyle kaldiDaha önce güncelleme yarıda kesildi demiştiniz. Söz konusu güncellemeyi siz mi yaptınız?