Önemli Vestel tv profil alma dosyaları -tümü-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yüklendiğini anlamanız için tv yi ilk kuruluma döndermeniz gerekir.
modlama ile tivibuyu aktif ettim ama menüde yok demek ki çalışmıyor değil mi çünkü toolbar menüyü aktifleştirdiğim de gelmişti

modlama ile tivibuyu aktif ettim ama menüde yok demek ki çalışmıyor değil mi çünkü toolbar menüyü aktifleştirdiğim de gelmişti
Modlama sonrasında tv yi ilk kuruluma dönderdikten sonra açılan özellikler aktif oluyor.

peki oradaki turkcell tv tivibu trt vb şeyleri eklersek televizyonun çökmesi gibi bir durum olur mu , netflix ve youtube u eklemiştim ama diğerlerini de eklemek istiyorum 1 tanesini falan (mb97)

peki oradaki turkcell tv tivibu trt vb şeyleri eklersek televizyonun çökmesi gibi bir durum olur mu , netflix ve youtube u eklemiştim ama diğerlerini de eklemek istiyorum 1 tanesini falan (mb97)

Bu dedikleriniz netflix gibi uygulama değil smart portalda bulunan birer portal servisi diye biliyorum o nedenle bunları profilden açmanız bir şeyi değiştirmez portalda varsa zaten görünüyordur yoksa da profilden açsanız da portalda çıkmaz.

Profildeki servisler menü tuşuna bastığınızda çıkan kısayolları ekleyip kaldırmak için. Smart portal'daki servisler değişmiyor onlar zaten internetteki portaldan geliyor profille bir ilgisi yok.
yani bir sorun olmaz mı

çökerse karışmam ?
ben de ondan korkuyorum zateni netflix falan ekledim çökmedi çalıştı ama bilmiyorum şu an hafif bir şey olsun diye trt yi ekledim ama daha kurmadım cevap bekliyodum

ben de ondan korkuyorum zateni netflix falan ekledim çökmedi çalıştı ama bilmiyorum şu an hafif bir şey olsun diye trt yi ekledim ama daha kurmadım cevap bekliyodum
Gözünüzden kaçtı sanırım o yüzden bir daha tekrarlıyorum profilden bunları açsanız da da bir işe yaramaz ne varsa zaten portalda görünüyor ekstra bir şey açmıyorsunuz. Sadece ana menüye kısayol ekleniyor o kadar.

Gözünüzden kaçtı sanırım o yüzden bir daha tekrarlıyorum profilden bunları açsanız da da bir işe yaramaz ne varsa zaten portalda görünüyor ekstra bir şey açmıyorsunuz. Sadece ana menüye kısayol ekleniyor o kadar.
Portalde bir kısmı yok

elinize sağlık

usb yi takdığımda lütfen bekleyiniz hemen kayboluyor ama profil dosyaları usbye geçmiyor.

usb yi takdığımda lütfen bekleyiniz hemen kayboluyor ama profil dosyaları usbye geçmiyor.
Tv çalışırken uzaktan kumanda üzerinden MENÜ 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt