teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Dosya iniyor ya sevgili Gülhanvestel profile dosyalarına ulaşamıyorum. modlama için bana yol gösterirmisiniz.
Dosya iniyor ya sevgili Gülhanvestel profile dosyalarına ulaşamıyorum. modlama için bana yol gösterirmisiniz.
Modlama yapmıyorum ama güzel haber ,kendin yapmışsın sevgili agah13merhaba, vestel 48ua8900 mb100 tv ye sahibim, rica etsem netflix yüklemek için iletişime geçebilir miyiz?
Evet 4725menüsün de 110 s gösteriyor fakat 110 profili iş yaptı bu şekildi çözdümmb 110s anakartım da usboperations yapıyorum fakat sadece power up adlı text dosyası geliyor sizin bahsettiğiniz dosyalarak gelmiyor fat32 biçiminde defalarca denememe rağmen olmadı :( ne yapmalıyım?
burada istediginiz bilgiler var,toolbox sadece windows sürümü var,Konuya çok hakim değilim yeni aldığım SEG 50SBU705 model mb230 anakartlı televizyonda modlama yapacağım bana kısa bir özet geçer misiniz bir de profiller2 isimli klasörde çok sayıda dosya var bunlardan sadece mb230 olanı mı flash belleğe çıkartıcam yoksa hepsini çıkartsam olur mu? Son olarak ben Mac kullanıcısıyım toolbox nasıl kullanırım var mı bir alternatif?
herhangi bir toolbox programı olmaz mı? macOS uyumlu bir adet toolbox programı buldum ama Vestel için olan farklı mıdır ?burada istediginiz bilgiler var,toolbox sadece windows sürümü var,
17MB230 anakart ile modlama islemleri anlatimi
Bu yazida Vestel in üretmis oldugu 17mb230 anakart basligi altinda diger anakartlar icinde gecerli olabilecek baska konularda aramaniza gerek kalmadan ihtiyaciniz olabilecek bazi bilgileri ve bazi aranilan modlama islemlerini bu konu icinde bir bütün olarak anlatmaya calisacagim.Burada...tavsiyeforumu.com