bütün toolbox programlarının mantığı aynı ama anladığım kadarıylaKullandigimiz programin isimi vestel toolbox,ve sadece windows sürümü var.linux ta exe dosysini calistiran program mevcut ,macOS da böyle bir program var ise calistirabilirsiniz.
bütün toolbox programlarının mantığı aynı ama anladığım kadarıylaKullandigimiz programin isimi vestel toolbox,ve sadece windows sürümü var.linux ta exe dosysini calistiran program mevcut ,macOS da böyle bir program var ise calistirabilirsiniz.
İsim yanıltmasın ,toolbox olarakbütün toolbox programlarının mantığı aynı ama anladığım kadarıyla
olabilir mantıklı ya zaten sinirim bozuldu adamlar 120 lira kurulum ücreti istiyorlar böyle saçmalık olur mu getirip kutuyu açacaklar masaya koyacaklar diler 120 lira verilir miİsim yanıltmasın ,toolbox olarak
Çünkü bu program profillerin içindeki bin dosyasından aldığı özel sayısal veri karşılığını basmaktadır (basitçe yazdım) ,yani her toolbox aynı işi yapmaz ,bu vestele özeldir.Bence virtualbox kurman lazım mac içine ,xp tavsiye ederim ki bende linux kullanıcısıyım ancak VB ile kullanıyorum bazı programları wine kurulu olsa bile
Herkese selamlar,
Vestel led tvim var. Ayarlardan ayar yapıyorum ve tv kapat-aç yapınca ayarlar eski haline dönüyor. Hiçbir ayarı kaydetmiyor. Ayrıca hdmi girişinde uydu bağlıyken açılırken scarttan başlatıyor, hdmiye geçmiyor. Yardımcı olabilir misiniz?
1.mesaji begenmeniz gerek linki görmeniz icinMerhaba
Vestel tv profil alma dosyaları nın linkini bulamıyorum. Rica etsem tekrar eklermisiniz.
Şimdiden teşekkür ederim.
İlk mesajdaMerhaba
Vestel tv profil alma dosyaları nın linkini bulamıyorum. Rica etsem tekrar eklermisiniz.
Şimdiden teşekkür ederim.
M mesutank ve D Daidalos beyler bi bakar mısınız ???Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Vestel 49UA9400 kullanıyorum 1-1.5 sene önce netflix uygulamasının simgesi gitti ama telefondan açılıyordu 1 hafta önce oda gitti netflix uygulamasını artık açamıyorum.swprofile ve hwprofile ni aldım birileri yardımcı olursa iyi olur şimdiden teşekkürler.
M mesutank ve D Daidalos bana bu konuda yardımcı olur musunuz ??
Modlanmış özellikler tv ilk kuruluma dönderildikten sonra aktif oluyor.Arkadaşlar Merhaba, mb 211 e izlenen yolların hepsini yaptım gelen giden yok çok canım sıkkın, en son usb bellekte profile klasörün içine true yapılmış sw.bin dosyasını atıyorum tv dende usb opr. yapıyorum bir değişiklik yok, yardımcı olabilecek var mı? Teşekkürler