teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Bazı modeller usb bellek seçer ,unutulmasın ?usb yi takdığımda lütfen bekleyiniz hemen kayboluyor ama profil dosyaları usbye geçmiyor.
Bazı modeller usb bellek seçer ,unutulmasın ?usb yi takdığımda lütfen bekleyiniz hemen kayboluyor ama profil dosyaları usbye geçmiyor.
Aman Bre sen nerelerdesinBazı modeller usb bellek seçer ,unutulmasın ?
Buralardayım ?Aman Bre sen nerelerdesin
merhaba bu linkler acılmıyor baska nerden yardım alabilirim tv için göz kırpma ve acılış menüLinki ve konuyu düzenledim
ilk mesajı beğenmeniz gerekiyormerhaba bu linkler acılmıyor baska nerden yardım alabilirim tv için göz kırpma ve acılış menü
için
Hımm, sakın fazladan bir şeyi açmayı deneme ,tv loop dediğimiz duruma girmesin ,ayrıca tvden aldığın profilleri mutlaka yedeklemerhaba bu linkler acılmıyor baska nerden yardım alabilirim tv için göz kırpma ve acılış menü
için
link açılıyor, biraz önce indirdimmerhaba bu linkler acılmıyor baska nerden yardım alabilirim tv için göz kırpma ve acılış menü
için
Bunu tam olarak anlamadım,biraz önce indirdim ve indirirken filme çektim,iniyor dosya yani, sıkıntı yokhttps://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-tv-profil-alma-dosyalari-tumu.3538/ o kadar denedim wings sitelere erişim yok linklerden cıkmıyor
Evet derken " evet iniyor" mu yoksa " evet inmiyor " mu sıkıntı yok dosya iniyor