Yapamamışsındır ,çünkü şimdi denedim indi dosyaMerhaba gönderinizi beğendim mb97 yazılımı indirme linki gelmedi
Acaba ben telefondayım diye mi indirme dosyalarını göremiyorum
Sevgili AYYILDIZ61 ,bildiğim kadarı ile MB180 den sadece lang dosyası geliyor ,profiller gelmiyor ,kimsede olacağını sanmıyorum açıkçasıMerhabalar. Herkese iyi forumlar dilerim.
Toshiba 50UL2163DT cihazımda ses ünitesi ve tv sesinin kumanda aracılığıyla eş zamanlı kısıp açılmasını sağlamak için youtube üzerinde araştırma yaptım ve o vesile ile forumunuzla tanıştım. Bahsettiğim müdahale için mb180 profile dosyası gerekli. Yardımcı olabilecek biri varsa çok memnun kalırım. Şimdiden teşekkürler
İstedigim olayı yapamayacağım yani?Sevgili AYYILDIZ61 ,bildiğim kadarı ile MB180 den sadece lang dosyası geliyor ,profiller gelmiyor ,kimsede olacağını sanmıyorum açıkçası
Kendime en ufak mb180 kartlı tv almam lazım ki işi çözeyim ,tabii bir de eternet girişi olacak.Yoksa şimdilik beklemedeyiz maalesef.Ama bunu vestele mail atarak yazabilirsin ,"uyumlu kullanmak istiyorum ama kullanamıyorum" diyeİstedigim olayı yapamayacağım yani?
Teşekkür ederim ilgilendiginiz içinKendime en ufak mb180 kartlı tv almam lazım ki işi çözeyim ,tabii bir de eternet girişi olacak.Yoksa şimdilik beklemedeyiz maalesef.Ama bunu vestele mail atarak yazabilirsin ,"uyumlu kullanmak istiyorum ama kullanamıyorum" diye
Ben teşekkür ederimTeşekkür ederim ilgilendiginiz için
Mb180 ve 181 de şu anda alınmıyorMerhaba, işlemi yapıyorum ama sadece langprofile dosyası çıkıyor. Televizyonum: 43f9510. Mb181
MB96 İçin geçerli değilustat bu profıller ne için konuyu tam olarak anlamdım netflıx ıcın mi. benım tv vestel fa7100 mb96 anakartlı
tesekkurlerMB96 İçin geçerli değil