Önemli Vestel tv profil alma dosyaları -tümü-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba gönderinizi beğendim mb97 yazılımı indirme linki gelmedi

Acaba ben telefondayım diye mi indirme dosyalarını göremiyorum

Son düzenleme:
Merhaba gönderinizi beğendim mb97 yazılımı indirme linki gelmedi

Acaba ben telefondayım diye mi indirme dosyalarını göremiyorum
Yapamamışsındır ,çünkü şimdi denedim indi dosya :ok

proff.jpg

tesekkurler

Merhabalar. Herkese iyi forumlar dilerim.
Toshiba 50UL2163DT cihazımda ses ünitesi ve tv sesinin kumanda aracılığıyla eş zamanlı kısıp açılmasını sağlamak için youtube üzerinde araştırma yaptım ve o vesile ile forumunuzla tanıştım. Bahsettiğim müdahale için mb180 profile dosyası gerekli. Yardımcı olabilecek biri varsa çok memnun kalırım. Şimdiden teşekkürler ☺️

Merhabalar. Herkese iyi forumlar dilerim.
Toshiba 50UL2163DT cihazımda ses ünitesi ve tv sesinin kumanda aracılığıyla eş zamanlı kısıp açılmasını sağlamak için youtube üzerinde araştırma yaptım ve o vesile ile forumunuzla tanıştım. Bahsettiğim müdahale için mb180 profile dosyası gerekli. Yardımcı olabilecek biri varsa çok memnun kalırım. Şimdiden teşekkürler ☺️
Sevgili AYYILDIZ61 ,bildiğim kadarı ile MB180 den sadece lang dosyası geliyor ,profiller gelmiyor ,kimsede olacağını sanmıyorum açıkçası :ok

Sevgili AYYILDIZ61 ,bildiğim kadarı ile MB180 den sadece lang dosyası geliyor ,profiller gelmiyor ,kimsede olacağını sanmıyorum açıkçası :ok
İstedigim olayı yapamayacağım yani?

İstedigim olayı yapamayacağım yani?
Kendime en ufak mb180 kartlı tv almam lazım ki işi çözeyim ,tabii bir de eternet girişi olacak.Yoksa şimdilik beklemedeyiz maalesef.Ama bunu vestele mail atarak yazabilirsin ,"uyumlu kullanmak istiyorum ama kullanamıyorum" diye :ok

Kendime en ufak mb180 kartlı tv almam lazım ki işi çözeyim ,tabii bir de eternet girişi olacak.Yoksa şimdilik beklemedeyiz maalesef.Ama bunu vestele mail atarak yazabilirsin ,"uyumlu kullanmak istiyorum ama kullanamıyorum" diye :ok
Teşekkür ederim ilgilendiginiz için☺️

Merhaba, işlemi yapıyorum ama sadece langprofile dosyası çıkıyor. Televizyonum: 43f9510. Mb181

ustat bu profıller ne için konuyu tam olarak anlamdım netflıx ıcın mi. benım tv vestel fa7100 mb96 anakartlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt