modlama ile tivibuyu aktif ettim ama menüde yok demek ki çalışmıyor değil mi çünkü toolbar menüyü aktifleştirdiğim de gelmiştiYüklendiğini anlamanız için tv yi ilk kuruluma döndermeniz gerekir.
modlama ile tivibuyu aktif ettim ama menüde yok demek ki çalışmıyor değil mi çünkü toolbar menüyü aktifleştirdiğim de gelmiştiYüklendiğini anlamanız için tv yi ilk kuruluma döndermeniz gerekir.
hosbulduk M mesutank EXcomZkkomodlama ile tivibuyu aktif ettim ama menüde yok demek ki çalışmıyor değil mi çünkü toolbar menüyü aktifleştirdiğim de gelmişti
Modlama sonrasında tv yi ilk kuruluma dönderdikten sonra açılan özellikler aktif oluyor.modlama ile tivibuyu aktif ettim ama menüde yok demek ki çalışmıyor değil mi çünkü toolbar menüyü aktifleştirdiğim de gelmişti
peki oradaki turkcell tv tivibu trt vb şeyleri eklersek televizyonun çökmesi gibi bir durum olur mu , netflix ve youtube u eklemiştim ama diğerlerini de eklemek istiyorum 1 tanesini falan (mb97)
yani bir sorun olmaz mıProfildeki servisler menü tuşuna bastığınızda çıkan kısayolları ekleyip kaldırmak için. Smart portal'daki servisler değişmiyor onlar zaten internetteki portaldan geliyor profille bir ilgisi yok.
çökerse karışmam ?yani bir sorun olmaz mı
ben de ondan korkuyorum zateni netflix falan ekledim çökmedi çalıştı ama bilmiyorum şu an hafif bir şey olsun diye trt yi ekledim ama daha kurmadım cevap bekliyodumçökerse karışmam ?
Gözünüzden kaçtı sanırım o yüzden bir daha tekrarlıyorum profilden bunları açsanız da da bir işe yaramaz ne varsa zaten portalda görünüyor ekstra bir şey açmıyorsunuz. Sadece ana menüye kısayol ekleniyor o kadar.ben de ondan korkuyorum zateni netflix falan ekledim çökmedi çalıştı ama bilmiyorum şu an hafif bir şey olsun diye trt yi ekledim ama daha kurmadım cevap bekliyodum
Portalde bir kısmı yokGözünüzden kaçtı sanırım o yüzden bir daha tekrarlıyorum profilden bunları açsanız da da bir işe yaramaz ne varsa zaten portalda görünüyor ekstra bir şey açmıyorsunuz. Sadece ana menüye kısayol ekleniyor o kadar.
Doğrudur ustam portali pek kullanmadığım için ben de tam bilmiyorum içeriği de zaman zaman değişiyor.Portalde bir kısmı yok
Tv çalışırken uzaktan kumanda üzerinden MENÜ 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.usb yi takdığımda lütfen bekleyiniz hemen kayboluyor ama profil dosyaları usbye geçmiyor.