Salihalp
Yeni Üye
- 26 Ara 2020
- 17
- 31
Anladım tmm teşekkürlerResimi full yazılım konusunda paylaşın yazılımı verecek arkadaşlar bu konuya bakmayabilir modlama konusu burası...
Anladım tmm teşekkürlerResimi full yazılım konusunda paylaşın yazılımı verecek arkadaşlar bu konuya bakmayabilir modlama konusu burası...
Burada bulunan gizli verileri görebilmeniz için 'Beğen'i tıklamanız gerekir
nerede bu beğen kısmı kafayı sıyırıcam
ilk mesajin altindaki (sayfa degil) begen tusuna tiklayin link görünür hale gelir.bende editorü indirme linki gözükmüyor yardımcı olursanız sevinirim
merhaba, vestel 48ua8900 mb100 tv ye sahibim, rica etsem netflix yüklemek için iletişime geçebilir miyiz?Linki ve konuyu düzenledim
Sen yaparsın bu işi ;merhaba, vestel 48ua8900 mb100 tv ye sahibim, rica etsem netflix yüklemek için iletişime geçebilir miyiz?
5532xxxxxxLinki ve konuyu düzenledim
pardon cevabınızı görmediğim için numaramı yazdım, hemen yapmaya başlıyorum sorun yaşarsam yardımcı olursunuz değil mi553xxxxxx
Açık alanda şahsi telefonunuzu yazmanız doğru değil bendeki alıntı bölümünü sildim.553XXXXXXX
pardon cevabınızı görmediğim için numaramı yazdım, hemen yapmaya başlıyorum sorun yaşarsam yardımcı olursunuz değil mi
hallettim çok teşekkür ederimAçık alanda şahsi telefonunuzu yazmanız doğru değil bendeki alıntı bölümünü sildim.
Önceki mesajlarınızda telefon numaranız duruyor.hallettim çok teşekkür ederim
1.mesajda hersey anlatiliyor ,eklenecek birsey yok aslinda.sorun nerede sizde?vestel profile dosyalarına ulaşamıyorum. modlama için bana yol gösterirmisiniz.
Bir türlü fırsat bulup yapamadım malum iletişim sektörü bu aralar çok fazla yoğunluk var, 211s deneyin oldumuDeneme yapmalısın sevgili Hepgel ,birinin soy adını mb211s yapıp dene bakalım ,bende bu kart olmadığından bilmiyorum cevabı ,en azından bende öğrenmiş olurum
hosbulduk ,ne dersin