Önemli Vestel tv profil alma dosyaları -tümü-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
hosbulduk hosbulduk , By_Trol By_Trol , F fikoloji , TEKNOwest TEKNOWEST ve @Herkese ;
Aslında ,eğlenme kısmı üzdü beni açıkçası ,okuyunca ki laptop kapatmadan önce son birkez bakarım ,acil cevap isteyen olursa yazayım,evde tvsiz kalmasınlar diye (tabii cevabı da biliyorsam) ,"benim sayemde" dediğimin de %90nı doğrudur,taaa java ile yapılan işlerden beri ,sanırım en iyi meebbe meebbe ve rfve rfve bilirler ,hatta bu forumdaki eskiler de bilirler, kişi işi yapamayınca strese girer,eli ayağı dolanır olmayacak şeyler de yapar ,daha da kötüye gider işler,neyse hadi sustum artık. :ok
aslinda saka yaptiginizi ifade etmeye calismis ,ama tüy dikerek yapmis bunu.Ayrica saygi göstermesi gereken emek veren kisiye hitap sekli hos olmamis yazayim nazikce ...

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
hosbulduk hosbulduk , By_Trol By_Trol , F fikoloji , TEKNOwest TEKNOWEST ve @Herkese ;
Aslında ,eğlenme kısmı üzdü beni açıkçası ,okuyunca ki laptop kapatmadan önce son birkez bakarım ,acil cevap isteyen olursa yazayım,evde tvsiz kalmasınlar diye (tabii cevabı da biliyorsam) ,"benim sayemde" dediğimin de %90nı doğrudur,taaa java ile yapılan işlerden beri ,sanırım en iyi meebbe meebbe ve rfve rfve bilirler ,hatta bu forumdaki eskiler de bilirler, kişi işi yapamayınca strese girer,eli ayağı dolanır olmayacak şeyler de yapar ,daha da kötüye gider işler,neyse hadi sustum artık. :ok
Arada olur böyle abi ☺️ takma kafana, genç arkadaşımız sanırım, zaten nick ile de seni uyarmış; Alaycibebe yazıyor ??

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Merhaba ben dediğiniz herşeyi yaptım dosyaları aldım onu programla netfilix i açtım sonra onu klasöre koydum birdaha geri yükledim olmuyo MB 110 Samsung ama vestelle aynı bana bir çare dostlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hoteltv modu aktif mi sizde

Salihalp Çevrimdışı

Salihalp 

Yeni Üye
26 Ara 2020
17
31
Tv yi ilk kuruluma dönderdikten sonra menüde göreceksiniz.
İlk kuruluma döndürdüm şuan da TV gizlilik ayarlarına gelince donuyo reset ligi napıcam ben şimdi

Nası aktif edicem bilmiyorum ve şuan da TV ilk kurulumda gizlilik ayarlarında donuyo reset liyo bana yardımcı olun lütfen

İlk kuruluma döndürdüm şuan da TV gizlilik ayarlarına gelince donuyo reset ligi napıcam ben şimdi

Nası aktif edicem bilmiyorum ve şuan da TV ilk kurulumda gizlilik ayarlarında donuyo reset liyo bana yardımcı olun lütfen
Bana biri telefonla arasam yardımcı olabilirmi

Merhaba günaydın bana bir yardımcı olabilirmisin lütfen

Son düzenleme:
Salihalp Çevrimdışı

Salihalp 

Yeni Üye
26 Ara 2020
17
31
Fabrika ayarlarina mi döndünüz
Evet

16092123701604125789831213947272.jpg

Evet

16092123701604125789831213947272.jpg
Buraya kadar geliyo burda donuyo

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Büyük ihtimalle Full yazılım yüklemeniz lazim sorunun çözülmesi için.ama seri numarasına özeldir full yazılım. sizin tv samsung idi sanırım bu durumda işiniz zorlasiyor

Salihalp Çevrimdışı

Salihalp 

Yeni Üye
26 Ara 2020
17
31
Full yazılım yüklemeniz lazim sorunun çözülmesi için.ama seri numarasına özeldir full yazılım. sizin tv samsung idi sanırım bu durumda işiniz zorlasiyor
Evet MB 110s ben yeni çözdüm bunu salak gibi 110 atım

Normal mesajdan konuşsak

Normal mesajdan konuşsak
Peki burdan nasıl yazılım Arıcan tekrar

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Yanlış güncelleme mi yüklediniz ben modlama kaynaklı olduğunu düşünmüştüm.. Ustalar size daha net sabah cevap verebilir ama samsung tv ye ait full yazılım seri nosu sistemde olmadığı için veremezler tahminen. Belki deneme yapılabilir diğer tv marka tv full yazılım ile..su anda herkes uyuyordur beklemeniz lazim ...

Salihalp Çevrimdışı

Salihalp 

Yeni Üye
26 Ara 2020
17
31

Normal mesajdan konuşsak

Peki burdan nasıl yazılım Arıcan tekrar
Samsung deil profilo

Yanlış güncelleme mi yüklediniz ben modlama kaynaklı olduğunu düşünmüştüm.. Ustalar size daha net sabah cevap verebilir ama samsung tv ye ait full yazılım seri nosu sistemde olmadığı için veremezler tahminen. Belki deneme yapılabilir diğer tv marka tv full yazılım ile..su anda herkes uyuyordur beklemeniz lazim ...
Samsung deil profilo

Samsung deil profilo

Samsung deil profilo
Evet modlama yapıyodum yanlış modlama yaptım

IMG_20201226_023810557be9e16e91d672.jpg

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Ilk mesajınızda samsung yazıyor neyse o zaman tv nizin arkasındaki etiketin fotoğrafını çekip full yazılım konusunda paylaşın.

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Resimi full yazılım konusunda paylaşın yazılımı verecek arkadaşlar bu konuya bakmayabilir modlama konusu burası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt