Hocam surdan bi emın olayımda hangısını secmem lazım profıllerden ?Yolla bakalım yaptığını buraya yükle bir yere göz ataım
Yolla bakalım yaptığını buraya yükle bir yere göz ataım
yok hocam odegıl hanı MB110 mu MB110S mı hangısı ?sw olanı tabii
Haaaa, ee sen görebiliyormusun fotoyu ,bende yakın gözlük var yine göremiyorum yazılarıyok hocam odegıl hanı MB110 mu MB110S mı hangısı ?
netfilix için lazım cok ugrastım uyelık var ama tvde yok malesefHaaaa, ee sen görebiliyormusun fotoyu ,bende yakın gözlük var yine göremiyorum yazıları
Neyse ,aldığın tüm profilleri at usbye ,biri mutlaka gelir ,sanırım almıştın profillerini , birde sorayım, ne yapmak istiyorsun profillerle
netfilix için lazım cok ugrastım uyelık var ama tvde yok malesef
VAllah resımde paylastım tv daha 1,5 senelık bıde MB110S yazıyorbenim eski mb110 da vardi
bu üretilen markaya göre degisiyor yeni olmasiyla alakasi yok aslinda,bende 1 senelik medion marka mb120 de yok mesala ,modlama ile de eklenmedi.mb110 da oldugunu biliyorum..VAllah resımde paylastım tv daha 1,5 senelık bıde MB110S yazıyor
benım tv profilo ama vestel yazılım var bende onu anlmadım bak adım adım yaptım herseyıbu üretilen markaya göre degisiyor yeni olmasiyla alakasi yok aslinda,bende 1 senelik medion marka mb120 de yok mesala ,modlama ile de eklenmedi.mb110 da oldugunu biliyorum..
Foto da foto olsa ,minik bir foto mubarek ,ben okuyamayayım diyerek mi koydun bu fotoyu , neyse şaka bir yana gerçekten ukum geldi iyice ,size kolay gelsinVAllah resımde paylastım tv daha 1,5 senelık bıde MB110S yazıyor