Önemli Vestel tv profil alma dosyaları -tümü-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M Çevrimdışı

murat1725

Yeni Üye
14 Ara 2020
3
35
tum guncelleme ıslemlerını yaptım telefon ıle yansıtmada netflix açılıyor ama smart menude cıkmadı cıhazım mb100 modelı surum guncellemesı yaptım ama yıne olmadı belkıı hata yapmısımdır dıye cıhazdan profil almak ıstıyorum fakat ilk aldıgım dosyalar gelmiyor sadece yuklemekte oldugum profıl dosyası ve power up gelıyor nasıl gıderebılırım bu sıkıntıyı sımdıden tesekkurler

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
tum guncelleme ıslemlerını yaptım telefon ıle yansıtmada netflix açılıyor ama smart menude cıkmadı cıhazım mb100 modelı surum guncellemesı yaptım ama yıne olmadı belkıı hata yapmısımdır dıye cıhazdan profil almak ıstıyorum fakat ilk aldıgım dosyalar gelmiyor sadece yuklemekte oldugum profıl dosyası ve power up gelıyor nasıl gıderebılırım bu sıkıntıyı sımdıden tesekkurler
power up gözden kacirdiginiz bir nokta var demek,netflixin menüye gelmesi icin modlama yapmaniz gerek,mecburen profil dosyanizi alacaksiniz.usb iceriginin ekran görüntüsünü paylasin isterseniz.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
İndirdiğin tüm dosyaları fat32 formatlı bir usbye kopyala ,o usbyi tye tv kapalı iken tak ,tv aç ,kulandadan menü +4+7+2+5 tıkla,alttan usb operation gel ve OK tuşuna bas.Profiller gelir.

E Çevrimdışı

Emir19

Yeni Üye
21 Ara 2020
9
41
Link ilk sayfada var mb120 de yüzlerce dosya var hangisini gönderelim ? İ
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mb120 1.5 gb yazıyor

Link ilk sayfada var mb120 de yüzlerce dosya var hangisini gönderelim ? İlk sayfyi okuyun size zahmet olmassa
linkke tıklıyorum açılmiyor

Tvden aldığın profilleri sıkıştırıp alttaki siteye yükle ve linki burada yayınla,mutlaka sevgili dostlarım M mesutank ve D NetCaliber bu konuda yardımcı olurlar :ok

hi level mb120 1.5gb

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

mb120 1.5 gb yazıyor

linkke tıklıyorum açılmiyor

hi level mb120 1.5gb
Sen nereyi tıkladın ,baş sayfada link aktif mubarek :) ,ahan da fotosu (şu teknolojiye bayılıyorum,ekran fotosu almak süper bazen :ok )

tavsiye-72.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt