Önemli Vestel tv profil alma dosyaları -tümü-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
... netflix sorunumu hallettim arkadaşlar tvde yüklü swyi editleyip tvye attıktan sonra anakarta uygun olan son sürüm yazılım yüklediğinizde uygulamalardaki uyumsuzluk sorunları ortadan kalkıyo
Güle güle kullan :ok

Deneme yapmalısın sevgili Hepgel ,birinin soy adını mb211s yapıp dene bakalım ,bende bu kart olmadığından bilmiyorum cevabı ,en azından bende öğrenmiş olurum :ok
@hosbulduk ,ne dersin :alala
Teşekkür ederim bir aksilik olmazsa bu akşam denedikten sonra iletirim size.

tum guncelleme ıslemlerını yaptım telefon ıle yansıtmada netflix açılıyor ama smart menude cıkmadı cıhazım mb100 modelı surum guncellemesı yaptım ama yıne olmadı belkıı hata yapmısımdır dıye cıhazdan profil almak ıstıyorum fakat ilk aldıgım dosyalar gelmiyor sadece yuklemekte oldugum profıl dosyası ve power up gelıyor nasıl gıderebılırım bu sıkıntıyı sımdıden tesekkurler

tum guncelleme ıslemlerını yaptım telefon ıle yansıtmada netflix açılıyor ama smart menude cıkmadı cıhazım mb100 modelı surum guncellemesı yaptım ama yıne olmadı belkıı hata yapmısımdır dıye cıhazdan profil almak ıstıyorum fakat ilk aldıgım dosyalar gelmiyor sadece yuklemekte oldugum profıl dosyası ve power up gelıyor nasıl gıderebılırım bu sıkıntıyı sımdıden tesekkurler
power up gözden kacirdiginiz bir nokta var demek,netflixin menüye gelmesi icin modlama yapmaniz gerek,mecburen profil dosyanizi alacaksiniz.usb iceriginin ekran görüntüsünü paylasin isterseniz.

İndirdiğin tüm dosyaları fat32 formatlı bir usbye kopyala ,o usbyi tye tv kapalı iken tak ,tv aç ,kulandadan menü +4+7+2+5 tıkla,alttan usb operation gel ve OK tuşuna bas.Profiller gelir.

link gönderin hi level mb120

Link ilk sayfada var mb120 de yüzlerce dosya var hangisini gönderelim ? İ
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mb120 1.5 gb yazıyor

Link ilk sayfada var mb120 de yüzlerce dosya var hangisini gönderelim ? İlk sayfyi okuyun size zahmet olmassa
linkke tıklıyorum açılmiyor

Tvden aldığın profilleri sıkıştırıp alttaki siteye yükle ve linki burada yayınla,mutlaka sevgili dostlarım @mesutank ve @NetCaliber bu konuda yardımcı olurlar :ok

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
hi level mb120 1.5gb

Son düzenleme:

mb120 1.5 gb yazıyor

linkke tıklıyorum açılmiyor

hi level mb120 1.5gb
Sen nereyi tıkladın ,baş sayfada link aktif mubarek :) ,ahan da fotosu (şu teknolojiye bayılıyorum,ekran fotosu almak süper bazen :ok )

tavsiye-72.png

bence güncelleme yazilimindam bahsediyor,pandemi zamani normal :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt