hosbulduk
TFC Team
- 9 Kas 2018
- 3,721
su anda 3 mb120, 2 mb230 var vestel ürünü..tvye bağlanıyormusun telnet ile ,o tv evde mi yoksa sattın mı
su anda 3 mb120, 2 mb230 var vestel ürünü..tvye bağlanıyormusun telnet ile ,o tv evde mi yoksa sattın mı
ne yapmak istediniz de olmadi,profil dosyanizi paylasin yardimci olayimUstam ne dedysenız yaptım olmuyor kafayı yedım bu saate kadar ugrastım ama olmadı benmde anakart mb110s dedgınz gbı 4725 uapıp gırdım baktım ordan sonra pc ye ındırdım tek tek yaptım olmadı kafayı yedım bı yardımcı olursanız sevınır
ne yapmak istediniz de olmadi,profil dosyanizi paylasin yardimci olayim
Hocam söyle simdı attgınız lınkten profıllerı almak ıcın usbyı taktım bende mb 110s gözükuyor ama denedım ılk basta almadı sonra dedım kı bıde mb110 deneyım baktım 3 tane dosya geldı sonra tek tek duzenledım save yaptım kaydettgmı usbyıye attm goturdum tv ye taktım komutları uyguladm ama yıne olmadı 4 5 kere tkrar denedım 3 adet usbyle yaptm banamısın demıyor bı yerde bı yanlıslık yapıyoum cözemedım istersenız resımını ataym anakartın fln bı yol gosterınne yapmak istediniz de olmadi,profil dosyanizi paylasin yardimci olayim
Profile isimli dosyaya koyuyorsun değilmi sw profil dosyasını ,tek başına olmaz ,yani sadece sw profil demek istedimHocam söyle simdı attgınız lınkten profıllerı almak ıcın usbyı taktım bende mb 110s gözükuyor ama denedım ılk basta almadı sonra dedım kı bıde mb110 deneyım baktım 3 tane dosya geldı sonra tek tek duzenledım save yaptım kaydettgmı usbyıye attm goturdum tv ye taktım komutları uyguladm ama yıne olmadı 4 5 kere tkrar denedım 3 adet usbyle yaptm banamısın demıyor bı yerde bı yanlıslık yapıyoum cözemedım istersenız resımını ataym anakartın fln bı yol gosterın
Evet hocam onu duzelttım yaptım saveledım sonra usbye attm tv ye taktım 4725 yaptım sonra tvyı kapatıp actım yok olmuyo delırdım burdaProfile isimli dosyaya koyutorsun değilmi sw profil dosyasını ,tek başına olmaz ,yani sadece sw profil demek istedim
Hocam söyle simdı attgınız lınkten profıllerı almak ıcın usbyı taktım bende mb 110s gözükuyor ama denedım ılk basta almadı sonra dedım kı bıde mb110 deneyım baktım 3 tane dosya geldı sonra tek tek duzenledım save yaptım kaydettgmı usbyıye attm goturdum tv ye taktım komutları uyguladm ama yıne olmadı 4 5 kere tkrar denedım 3 adet usbyle yaptm banamısın demıyor bı yerde bı yanlıslık yapıyoum cözemedım istersenız resımını ataym anakartın fln bı yol gosterın
AÇIKLAMA(M):
1-Dosyayı indirin
2-İndirdiğiniz zipten dosyaları çıkartın
3- Çıkan dosyaları (OKU.txt hariç ,tamamı ) FAT32 usb belleğe kopyalayın
4-Usb belleği tvye takın ,Menü+4+7+2+5 ile servis menüye girin, " UsbOperations " üzerine gelin ve kumandadan OK tuşuna basın.
Evet profilleri aldınız,,3 adet olacak (langprofile,hwprofile ve swprofile),ama sadece SW olanını kullanacaksınız,(yedeklemeyi unutmayın) ,Aldığınız profili toolbox ile açın ve modlamanızı yapıp keyfinize bakın :) ... dedim ama herşeyi de açmayın lütfen,tv brik (modern oluyor bu,aslı "çöker" demektir) olur :ok
evet Hocam tek onu atıyorum saten usbyesw-profil "profile" isimli dosyanin icinde olacak yüklerken
inanmıycan belkı ustam ama gerckten 3 saat olcak bırazdan o kadar ugrastım usb degıstrdım tkrar formatladım yok bi türlü olmuyorKod:AÇIKLAMA(M): 1-Dosyayı indirin 2-İndirdiğiniz zipten dosyaları çıkartın 3- Çıkan dosyaları (OKU.txt hariç ,tamamı ) FAT32 usb belleğe kopyalayın 4-Usb belleği tvye takın ,Menü+4+7+2+5 ile servis menüye girin, " UsbOperations " üzerine gelin ve kumandadan OK tuşuna basın. Evet profilleri aldınız,,3 adet olacak (langprofile,hwprofile ve swprofile),ama sadece SW olanını kullanacaksınız,(yedeklemeyi unutmayın) ,Aldığınız profili toolbox ile açın ve modlamanızı yapıp keyfinize bakın :) ... dedim ama herşeyi de açmayın lütfen,tv brik (modern oluyor bu,aslı "çöker" demektir) olur :ok
evet Hocam tek onu atıyorum saten usbye
EK 2:
Profilleri tvye geri yüklemek:
USB belleğini FAT32 olarak formatla -varsa verilerini yedeklemeyi unutma-
Pc'de boş bir dosya yarat ,adını Profile koy ,editlediğin sw_profil dosyasını Profile klasörü içine kopyala,
Sonra bu klasörü FAT32 formatladığın usb belleğin içine kaydet,usbde sadece içinde sw_profil olan Profile klasörü
olacak, belleği tvye tak, menü veya ev tuşuna bas ardından 4-7-2-5 tuşlayıp servis menüye gir,en alttan
USB OPERATIONS üzerine gelip OK tuşuna bas.
Profiller tvye kaydedilmiş olu
+1tv yi kapattiktan sonra fisi cikarip takin,yine olmazsa son care factory reset eger islemleri dogru yaptiysaniz
Yaptımda bıde senın ıcın denıyecem hocam hemen yapıp gelıyorumtv yi kapattiktan sonra fisi cikarip takin,yine olmazsa son care factory reset eger islemleri dogru yaptiysaniz
Yolla bakalım yaptığını buraya yükle bir yere göz ataıminanmıycan belkı ustam ama gerckten 3 saat olcak bırazdan o kadar ugrastım usb degıstrdım tkrar formatladım yok bi türlü olmuyor