teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Bu arada tv profilo değil ,philipsbenım tv profilo ama vestel yazılım var bende onu anlmadım bak adım adım yaptım herseyı
Bu arada tv profilo değil ,philipsbenım tv profilo ama vestel yazılım var bende onu anlmadım bak adım adım yaptım herseyı
herseyi bastan yaptım usta sımdı sıra yenı usb takıp oraya atmakayHaaaa, ee sen görebiliyormusun fotoyu ,bende yakın gözlük var yine göremiyorum yazıları
Neyse ,aldığın tüm profilleri at usbye ,biri mutlaka gelir ,sanırım almıştın profillerini , birde sorayım, ne yapmak istiyorsun profillerle
Hocam nasıl philips daha taksıt oduyorum markasıda gayet profilo smart tv kutusuna kadar duruyorBu arada tv profilo değil ,philips
Ama benım kı MB 110s nasıl olcak var mı bı bilgin ? profilo oldugu ıcın mı böle yapıyor kı ?islemi dogru yapmissiniz o zaman marka kaynakli kisitlama olabilir,mb120 lerde netflix güncellemesi yüklenerek bu sorun asiliyor
Hocam nasıl philips daha taksıt oduyorum markasıda gayet profilo smart tv kutusuna kadar duruyor
Tamam tamam ,hadi kaçtım uykum gelmiş ,belliphilips??
güncelleme yaptiniz mi hic?Ama benım kı MB 110s nasıl olcak var mı bı bilgin ? profilo oldugu ıcın mı böle yapıyor kı ?
yemin ediyorum oldu sonunda ya vallaha nasıl sevindm cpl ugrastım ama yaptım o degılde dıger elemn bızle eglenıyo heralde sakacı heraldeayarlar kisminda netflix secenegi cikiyor mu,kontrol ettiniz mi
bir üye netflix secenegi deaktivieren yaptiginda uygulamanin calistigi bilgisini paylasmisti
Bu yazıyı okuyunca giriş yaptım tekrar ,diğer eleman derken benden bahsettin sanırım ,kimse ile eğlenmedim daha çok şükür ,bu işlemi yapıyorsan benim sayemde yapıyorsun ,sadece sen de değil tüm vestel ürünü tv kulananlar ,yakıştıramadım bu yazdıklarını ,güle güle kullan tvyiyemin ediyorum oldu sonunda ya vallaha nasıl sevindm cpl ugrastım ama yaptım o degılde dıger elemn bızle eglenıyo heralde sakacı heralde
hos bir hitap sekli olmamis, kullandiginiz programi modifiye eden kisidir kendisi ,güle güle kullanin..dıger elemn
Merhaba ben dediğiniz herşeyi yaptım dosyaları aldım onu programla netfilix i açtım sonra onu klasöre koydum birdaha geri yükledim olmuyo MB 110 Samsung ama vestelle aynı bana bir çare dostlarLinki ve konuyu düzenledim
Merhaba ben dediğiniz herşeyi yaptım dosyaları aldım onu programla netfilix i açtım sonra onu klasöre koydum birdaha geri yükledim olmuyo MB 110 Samsung ama vestelle aynı bana bir çare dostlar
Merhaba ben dediğiniz herşeyi yaptım dosyaları aldım onu programla netfilix i açtım sonra onu klasöre koydum birdaha geri yükledim olmuyo MB 110 Samsung ama vestelle aynı bana bir çare dostlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
O programı kullanışlı hale getiren siz de dahil bir çok kişiye katkısı olan teraspy üstadımıza usta veya hocam diye hitap edebilirdiniz. Yaşça da sizin iki katınız.yemin ediyorum oldu sonunda ya vallaha nasıl sevindm cpl ugrastım ama yaptım o degılde dıger elemn bızle eglenıyo heralde sakacı heralde
yukarda islemi yapan kisinin anakarti da mb110 idi,biraz ugrasti ama acti,eger islemi dogru yaptiysaniz yukarda yazilanlari okuyun,eger islemlerden emin degilseniz Tv profilinizi paylasin inceleyeyim.Merhaba ben dediğiniz herşeyi yaptım dosyaları aldım onu programla netfilix i açtım sonra onu klasöre koydum birdaha geri yükledim olmuyo MB 110 Samsung ama vestelle aynı bana bir çare dostlar
hosbulduk , By_Trol , F fikoloji , TEKNOWEST ve @Herkese ;Bu yazıyı okuyunca giriş yaptım tekrar ,diğer eleman derken benden bahsettin sanırım ,kimse ile eğlenmedim daha çok şükür ,bu işlemi yapıyorsan benim sayemde yapıyorsun ,sadece sen de değil tüm vestel ürünü tv kulananlar ,yakıştıramadım bu yazdıklarını ,güle güle kullan tvyi