Önemli Vestel tv profil alma dosyaları -tümü-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N Çevrimdışı

nmined

Yeni Üye
13 Eki 2020
4
46
Netflix cok nadirde olsa medion güncelleme yaziliminin v.0.45.23.50 sürümünde aciliyor,ama 20 denemede 1 kez ....Ayrica kumanda kilitleniyor sadece favori tusuna basarsaniz dönen ekrandan cikabiliyorsunuz ve bu sürümde youtube calismiyor..
Sizin bahsettiginiz pasif konuma getir secenegi normalde uygulamayi kilitlemek icin düsünülmüs bir durum ,sizde her nasilsa uygulama acilmis ama devamliligi var ise sizin icin iyi bir sonuc olmus cünki bahsettiginiz sekilde denedigimde sonuc bende ayni hala v.035.23.32 ,Yazilim sürümünüz nedir?ayrica aciliyor derken denediginiz her sefer de uygulama acildi mi?
Icerik yansitmasi kopya korumasi sebebiyle calismiyor olabilir yeni model android telefonlarda ve huawei telefonlarda bu tip sorunlar yasandigi forumlarda paylasiliyor.

20201009_223221.jpg
20201009_223101.jpg
merhaba sürüm v,0,45,23,39 vestel i aradığımda versiyon yükseltmesi için arıza olmadıkça yapmadıklarını ama özel olarak istenirse 85 tl ye yapıldığını ama genede netflix çalışmayacak dendi. gece iki kez açıp kapattım. sabah ilk işim denemek oldu. açılıyor. yaptığım işlemler bilinçli değil. tv ve yazılım konusu pek bilmem. ama bir şekilde olduğu için paylaşmak istedim. (pasif konumuna getir e kaç kez basarsanız basın yazı hiç değişmiyor, yani kendi içinde aktif kısmında da kalmış olabilir)

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
merhaba sürüm v,0,45,23,39 vestel i aradığımda versiyon yükseltmesi için arıza olmadıkça yapmadıklarını ama özel olarak istenirse 85 tl ye yapıldığını ama genede netflix çalışmayacak dendi. gece iki kez açıp kapattım. sabah ilk işim denemek oldu. açılıyor. yaptığım işlemler bilinçli değil. tv ve yazılım konusu pek bilmem. ama bir şekilde olduğu için paylaşmak istedim. (pasif konumuna getir e kaç kez basarsanız basın yazı hiç değişmiyor, yani kendi içinde aktif kısmında da kalmış olabilir)
her istediginizde uygulamayi acabiliyor musunuz?

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
evet netflixi aradığımda, tv de çalışmıyorsa Icerik yansitmasi kopya korumasi sebebiyle çalışmaz dediler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet şu ana kadar açıldı
sizin adiniza sevindim ,bahsettiginiz sürümü bulabilirsem dener sonucu paylasirim.

N Çevrimdışı

nmined

Yeni Üye
13 Eki 2020
4
46
bira
Sizin tv nize ozel bir durum oluşmuş sanirim bahsettiğiniz yazilimi yükledim sonuc ayni.

20201015_104556.jpg
tümden elektrikten kestim tekrar açtım tv yi, netflix e girmedi. yaptığımı yazıyorum. tekrar fabrika ayarlarına döndüm . pasif konuma getir dedim ama şunu fark ettim bir pasif yap dediğimde smart ekranında netflix ikonu en sonda olup açılmadı. tekrar pasif yap dediğimde smart ekranında netflix en başta gözüktü. aç dedikten sonra devamlı ok. tuşuna bastım bıraktım. şimdi tekrar açıldı. şu an açık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bira
Sizin tv nize ozel bir durum oluşmuş sanirim bahsettiğiniz yazilimi yükledim sonuc ayni.

20201015_104556.jpg
tümden elektrikten kestim tekrar açtım tv yi, netflix e girmedi. yaptığımı yazıyorum. tekrar fabrika ayarlarına döndüm . pasif konuma getir dedim ama şunu fark ettim bir pasif yap dediğimde smart ekranında netflix ikonu en sonda olup açılmadı. tekrar pasif yap dediğimde smart ekranında netflix en başta gözüktü. aç dedikten sonra devamlı ok. tuşuna bastım bıraktım. şimdi tekrar açıldı. şu an açık

I Çevrimdışı

inan kars

Yeni Üye
19 Eki 2020
1
124
swprofıle dosyasını alamıyorum tv den flası takıyorum menu 4725 yapıyorum tek dosya gekıyor poewr-up,log diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt