Önemli Vestel tv profil alma dosyaları -tümü-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
siz hangi modlama islemini yaptiniz?

Yolla bakalım yaptığını buraya yükle bir yere göz ataım :ok
Hocam surdan bi emın olayımda hangısını secmem lazım profıllerden ?

6e8bd44c-7f38-477f-b1fd-d09b1cfde44b.jpg

yok hocam odegıl hanı MB110 mu MB110S mı hangısı ?
Haaaa, ee sen görebiliyormusun fotoyu ,bende yakın gözlük var yine göremiyorum yazıları :haha1
Neyse ,aldığın tüm profilleri at usbye ,biri mutlaka gelir ,sanırım almıştın profillerini , birde sorayım, ne yapmak istiyorsun profillerle :alala

Haaaa, ee sen görebiliyormusun fotoyu ,bende yakın gözlük var yine göremiyorum yazıları :haha1
Neyse ,aldığın tüm profilleri at usbye ,biri mutlaka gelir ,sanırım almıştın profillerini , birde sorayım, ne yapmak istiyorsun profillerle :alala
netfilix için lazım cok ugrastım uyelık var ama tvde yok malesef

VAllah resımde paylastım tv daha 1,5 senelık bıde MB110S yazıyor
bu üretilen markaya göre degisiyor yeni olmasiyla alakasi yok aslinda,bende 1 senelik medion marka mb120 de yok mesala ,modlama ile de eklenmedi.mb110 da oldugunu biliyorum..

bu üretilen markaya göre degisiyor yeni olmasiyla alakasi yok aslinda,bende 1 senelik medion marka mb120 de yok mesala ,modlama ile de eklenmedi.mb110 da oldugunu biliyorum..
benım tv profilo ama vestel yazılım var bende onu anlmadım bak adım adım yaptım herseyı

2db5f58d-c78e-4e15-8ad7-5f2ec63fe5e6.jpg
d8c50c94-8a4d-43ea-8c32-826b6ab47609.jpg
e038b74c-0906-4072-8e64-4291a8331273.jpg

VAllah resımde paylastım tv daha 1,5 senelık bıde MB110S yazıyor
Foto da foto olsa ,minik bir foto mubarek :kiskis ,ben okuyamayayım diyerek mi koydun bu fotoyu :hihi, neyse şaka bir yana gerçekten ukum geldi iyice ,size kolay gelsin :ok

islemi dogru yapmissiniz o zaman marka kaynakli kisitlama olabilir,mb120 lerde netflix güncellemesi yüklenerek bu sorun asiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt