bende anlamadım servis dedi mb96 uyum sağladı dedi ama ne kadar sağlıklı onu bilemedim ama şuan acil bu sürümün kök yazılımı lazım yoksa elimde patlıcak bu kartOooo ,MB95 ten MB96ya ,sınıf atlamış gibi olmuş resmen
Sevgli tekno diyorki ," tvnin kapağını söküp ,ana kartta yazan bar kod fotosunu yolla"bende anlamadım servis dedi mb96 uyum sağladı dedi ama ne kadar sağlıklı onu bilemedim ama şuan acil bu sürümün kök yazılımı lazım yoksa elimde patlıcak bu kart
televizyonun arkasını sökmek gerekiyo galiba?D Destan, mb96 anakart üzerindeki etiket görseli eklermisin
tamam hemen bakıp gönderiyorumSevgli tekno diyorki ," tvnin kapağını söküp ,ana kartta yazan bar kod fotosunu yolla"
Yani o kart numarasına göre verilecek yazılım
Bu arada bu kart usb bellek seçer bilgi vereyim
televizyonun arkasını sökmek gerekiyo galiba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tamam hemen bakıp gönderiyorum
televizyonun arkasını sökmek gerekiyo galiba?
tamam hemen bakıp gönderiyorum
Hocam servis derken dışardan bir tv tamircisi elinde 2 el ana kart varmış onu taktı 350 lira aldıBu yeni anakart mı?
Aşırı derecede pis scart soket pislik içinde Hdmi o da pis servis işine benzemiyor. ?
TELEFUNKEN logo link
?
[Gizli İçerik]
Hocam çalışıyorda kanalları yükledikten sonra ekranda hafif çizgili titreme var bu yüzden eski sürümüne dönsem düzelirmi die düşünmüştüm ?En iyisi orjinali ya çin atasözü ÇALIŞIYORSA ELLEME.
Eski sürümde bir problem yoksa düzelir ama eski sürüme dönmek için full yazılım şart.Hocam servis derken dışardan bir tv tamircisi elinde 2 el ana kart varmış onu taktı 350 lira aldı
Hocam çalışıyorda kanalları yükledikten sonra ekranda hafif çizgili titreme var bu yüzden eski sürümüne dönsem düzelirmi die düşünmüştüm ?
hocam teşekkür ederim logo için fakat telefunken 17mb96 kök yazılımı lazım bana bulamıyorum :(Bu yeni anakart mı?
Aşırı derecede pis scart soket pislik içinde Hdmi o da pis servis işine benzemiyor. ?
TELEFUNKEN logo link
?
[Gizli İçerik]
ev et eski sürümünde sorun yoktu o yüzden full yazılımını arıyorum :(Eski sürümde bir problem yoksa düzelir ama eski sürüme dönmek için full yazılım şart.
Öncesinde logo istemiştiniz. Açılış aşamasında yeşil kare görüntünün bir kısmının kalabileceğini full yazılımın gerekebileceğini ben yazmıştım yine de logoyu deneyin.hocam teşekkür ederim logo için fakat telefunken 17mb96 kök yazılımı lazım bana bulamıyorum :(
ev et eski sürümünde sorun yoktu o yüzden full yazılımını arıyorum :(
logo tamam olduda ekran titremesi var bi önceki sürümünde yoktu sorun s376x eski sürümü yenisi 376f bunda sorun çıktı :(Öncesinde logo istemiştiniz. Açılış aşamasında yeşil kare görüntünün bir kısmının kalabileceğini full yazılımın gerekebileceğini ben yazmıştım yine de logoyu deneyin.
Sanırım V.3.7.5x Demek istediniz.logo tamam olduda ekran titremesi var bi önceki sürümünde yoktu sorun s376x eski sürümü yenisi 376f bunda sorun çıktı :(
şuan V.3.7.5x sürümü lazım bana inşallah bulurum kafayı yedim iyice :(Sanırım V.3.7.5x Demek istediniz.
Sanırım V.3.7.5x Demek istediniz.
Evet hocam V.3.7.5x sürümü lazım acil yardım lütfen :(Sanırım V.3.7.5x Demek istediniz.