Önemli Vestel toolbox "Prime video" ve "Amazon Alexa" seçenekli toolbox dosyası...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gazete okumaya dalınca unutmuşum linki :bilmiyom

Yeri biliniyorsa ,derhal :ok

Yükledim şimdi :uzgun

Kesin belli olsun ,tamamdeyince düzenlerim tekrar :ok

Bu arada AmazonVoiceService'i açıp toolbox'ta ilgili satırı güncellemiştim. Ama sonrasında Wayland denemek için sıfırdan Debian kurulumu yaptım. Ve uygulamayı Wine klasöründe unutmuşum, silindi.... :haha

amazon drs state alexa ready state ve smart home activity state özellikleri var alexa haric digerleri kapali görünüyor.Freview play var kapali ayriyeten..

amazon drs state alexa ready state ve smart home activity state özellikleri var alexa haric digerleri kapali görünüyor.Freview play var kapali ayriyeten..
Bunlar elinde varsa yolla hemen :ok
Bu arada AmazonVoiceService'i açıp toolbox'ta ilgili satırı güncellemiştim. Ama sonrasında Wayland denemek için sıfırdan Debian kurulumu yaptım. Ve uygulamayı Wine klasöründe unutmuşum, silindi.... :haha
Hadi ben yaşlandım fark etmiyorum :kiskis

Dolby-Atmos.jpg
Dolby-DTS-Virtual-X.jpg

@teraspy abi Dolby Atmos ve DTS Virtual X için kodlama resimleri
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1586521623330-2044488869.jpg

Kodlama sonrası ekran görüntüsü

Arada gözden kacanlar eklenmeyenler olabiliyor ,kendi programi icinde buldugu kodu ve isimi kaydetmek isteyenler Toolbox dosyasinda bulunan dictionary yi editör ile acip buldugu kodu ve isimini en alta resimdeki sekilde ekleyerek kaydedebilir.

20200410_1637191.jpg

Arada gözden kacanlar eklenmeyenler olabiliyor ,kendi programi icinde buldugu kodu ve isimi kaydetmek isteyenler Toolbox dosyasinda bulunan dictionary yi editör ile acip buldugu kodu ve isimini en alta resimdeki sekilde ekleyerek kaydedebilir.

20200410_1637191.jpg

:) elbet birgün bilinmeyen kalmayacak o tabloda

Peki toolbox yeni versiyonda gelen kodları buluyor mu gizli olarak yoksa yazıldığı zaman ki tablosuyla mı devam ediyoruz biz

:) elbet birgün bilinmeyen kalmayacak o tabloda

Peki toolbox yeni versiyonda gelen kodları buluyor mu gizli olarak yoksa yazıldığı zaman ki tablosuyla mı devam ediyoruz biz
sözlüge kaydettikten sonra otomatik buluyor.Bir üst satirinda dolby e cevirilmesi lazim tabiiki.

20200410_1745581.jpg

sözlüge kaydettikten sonra otomatik buluyor.Bir üst satirinda dolby e cevirilmesi lazim tabiiki.

20200410_1745581.jpg

Ondan ziyade sözlükte yok yeni bir kodlama var biz bilmiyoruz unknown olarak geliyor mu yine de

merhaba benim tv de amazon alexa ve prime video var içinde. Alexa yı kullanmak için ne yapmak gwerekiyor? iphone a uygulamasını mı yüklemek gerekiyo?

fire tv'yi getirmiyor amazon. alexa'yı hiç getirmez. sırf "artizlik " olsun diye koymuş vestel. :krokop

Geri
Üst Alt