Önemli Vestel toolbox "Prime video" ve "Amazon Alexa" seçenekli toolbox dosyası...

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Gazete okumaya dalınca unutmuşum linki :bilmiyom

Yeri biliniyorsa ,derhal :ok

Yükledim şimdi :uzgun

Kesin belli olsun ,tamamdeyince düzenlerim tekrar :ok

Bu arada AmazonVoiceService'i açıp toolbox'ta ilgili satırı güncellemiştim. Ama sonrasında Wayland denemek için sıfırdan Debian kurulumu yaptım. Ve uygulamayı Wine klasöründe unutmuşum, silindi.... :haha

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
amazon drs state alexa ready state ve smart home activity state özellikleri var alexa haric digerleri kapali görünüyor.Freview play var kapali ayriyeten..

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
amazon drs state alexa ready state ve smart home activity state özellikleri var alexa haric digerleri kapali görünüyor.Freview play var kapali ayriyeten..
Bunlar elinde varsa yolla hemen :ok
Bu arada AmazonVoiceService'i açıp toolbox'ta ilgili satırı güncellemiştim. Ama sonrasında Wayland denemek için sıfırdan Debian kurulumu yaptım. Ve uygulamayı Wine klasöründe unutmuşum, silindi.... :haha
Hadi ben yaşlandım fark etmiyorum :kiskis

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Dolby-Atmos.jpg
Dolby-DTS-Virtual-X.jpg

teraspy teraspy abi Dolby Atmos ve DTS Virtual X için kodlama resimleri
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1586521623330-2044488869.jpg

Kodlama sonrası ekran görüntüsü

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Arada gözden kacanlar eklenmeyenler olabiliyor ,kendi programi icinde buldugu kodu ve isimi kaydetmek isteyenler Toolbox dosyasinda bulunan dictionary yi editör ile acip buldugu kodu ve isimini en alta resimdeki sekilde ekleyerek kaydedebilir.

20200410_1637191.jpg

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Arada gözden kacanlar eklenmeyenler olabiliyor ,kendi programi icinde buldugu kodu ve isimi kaydetmek isteyenler Toolbox dosyasinda bulunan dictionary yi editör ile acip buldugu kodu ve isimini en alta resimdeki sekilde ekleyerek kaydedebilir.

20200410_1637191.jpg

:) elbet birgün bilinmeyen kalmayacak o tabloda

Peki toolbox yeni versiyonda gelen kodları buluyor mu gizli olarak yoksa yazıldığı zaman ki tablosuyla mı devam ediyoruz biz

eediz Çevrimdışı

eediz 

Aktif Üye
5 Mar 2020
336
merhaba benim tv de amazon alexa ve prime video var içinde. Alexa yı kullanmak için ne yapmak gwerekiyor? iphone a uygulamasını mı yüklemek gerekiyo?

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
fire tv'yi getirmiyor amazon. alexa'yı hiç getirmez. sırf "artizlik " olsun diye koymuş vestel. :krokop

Geri
Üst Alt