Tabii evden dışarı çıkamıyorsun,oyuncak olarak tvyi buldun değil miyaw bari biri biri olaydı?
memc var pixellence var birsey daha vardi unuttum simdi yaslandik artikTeşekkür ederim ,altındaki kodu da bulmak lazım tabii ,iki kod var orada
pip pit pat idi sanirimmemc var pixellence var birsey daha vardi unuttum simdi yaslandik artik
pip pit pat idi sanirim
Bende kaldırdım linklesilsek daha emin olur aslinda tc den sildim ben nolur nolmaz
İşte çıkanları not et yarın ,ödevin bu olsun ,nasılsa full yazılımın var <--- Şaka tabii ,yazılımla oynarken dikkatli olmak lazım ,aman diyeyimEvet onu da çok kurcaladık pip diye çıkıyordu ama
Asıl şu bekleme modu resmi falan şu dolby konusunu tam çözersek orayı da kurcalamak lazım tekrar
PC yi kapattım artık yarın devam edecem
asil benim ilgimi ceken smart home özelligi var tvde kapali su anda , ama blutooth yok tv de olsa denerdimBende kaldırdım linkle
İşte çıkanları not et yarın ,ödevin bu olsun ,nasılsa full yazılımın var <--- Şaka tabii ,yazılımla oynarken dikkatli olmak lazım ,aman diyeyim
BT şart mı smart home deasil benim ilgimi ceken smart home özelligi var tvde kapali su anda , ama blutooth yok tv de olsa denerdim
Smart home kit ürünleri blutooth ile tv ye baglaniyor diye biliyorum. tv deki menüden ürünlerin kontrolu saglaniyor,sensor lar vs..yalniz kullanmak icin usb den calisan vestele ait program gerekiyormus bunu bilmiyordumBT şart mı smart home de
Kendine ait programı vardır mutlaka da,bu iş için BT şart olduğunu bilmiyordum doğrusuSmart home kit ürünleri blutooth ile tv ye baglaniyor diye biliyorum. tv deki menüden ürünlerin kontrolu saglaniyor,sensor lar vs..yalniz kullanmak icin usb den calisan vestele ait program gerekiyormus bunu bilmiyordum
"Vestel Smart Home Ready TV televizyonun arka tarafında, USB bağlantısı ile dahil olan bellek sayesinde, evinizle ilgili birçok işlemi televizyonunuz aracılığıyla kolaylıkla gerçekleştirebileceksiniz. Özel sensörler sayesinde lambaları açıp kapayabilir, klimayı çalıştırabilir ya da dış kapıyı kitleyebilirsiniz. Tabii güvenlik sistemi sayesinde yaşam alanınızı daha güvenli hale getirmek mümkün "
evet var bu arada 2 oda 4 oda oldu. 2 haftadir 4 ,kapandikca bir üstüne gidiyorlar bilmiyorsaniz.Kendine ait programı vardır mutlaka da,bu iş için BT şart olduğunu bilmiyordum doğrusu