teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Yoo,bilmiyorum inan ,uydularla uğraşmaktan pek tvye vakit kalmıyorevet var bu arada 2 oda 4 oda oldu. 2 haftadir 4 ,kapandikca bir üstüne gidiyorlar bilmiyorsaniz.
Link varsa ver bakayım
Yoo,bilmiyorum inan ,uydularla uğraşmaktan pek tvye vakit kalmıyorevet var bu arada 2 oda 4 oda oldu. 2 haftadir 4 ,kapandikca bir üstüne gidiyorlar bilmiyorsaniz.
Link varsa ver bakayım
Yoo,bilmiyorum inan ,uydularla uğraşmaktan pek tvye vakit kalmıyor
Link varsa ver bakayım
Gece gece kendime sesli güldüm ,bende vestelin BT akıllı ev programını düşünüyordumZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol., kapanirsa 4 5 oluyor
Hemen adresi değiştirdim ,teşekkür ederimGece gece kendime sesli güldüm ,bende vestelin BT akıllı ev programını düşünüyordum
kombiydi, musluktu , mikserdi derken tv çarptı gözümeTabii evden dışarı çıkamıyorsun,oyuncak olarak tvyi buldun değil mi
dolby atmos resimdeki bölüm sanirim.Video testlerde atmos efekt aliyorum baskasi deneyip dogrularsa ana programa eklenebilinir.Dolby Atmos
dolby atmos resimdeki bölüm sanirim.Video testlerde atmos efekt aliyorum baskasi deneyip dogrularsa ana programa eklenebilinir.
önceden baska ayarlarlada oynamistim ama sesi yeni kontrol ettim..ses kesin dolby atmos..ayarlari deneyeyim tekrarYok hayır o satırlar değil
önceden baska ayarlarlada oynamistim ama sesi yeni kontrol ettim..ses kesin dolby atmos..ayarlari deneyeyim tekrar
hosbulduk' Alıntı:
bende ses ile deneme yaparken bir kac secenegi ayni anda true yaptim o yüzden tam hangisi bilmiyorum .ses ile ilgili özelliklerde aktif oldu ayni zamanda.
Gazete okumaya dalınca unutmuşum linkiteraspy link bos yandex te
"The owner either removed the files or restricted access, or there's a typo in the link "
Yeri biliniyorsa ,derhalŞu programın elinden tutan arkadaşlar tek tek teşekkür ediyorum.
Dolby Atmos vb sesle alakalı satırlar da vardı galiba, onları da unutmayalım.
Yükledim şimdidosya bulunamadı.... teraspy
Kesin belli olsun ,tamamdeyince düzenlerim tekrarDolby kısmı burda
AVL Support TRUE
DTS Support TRUE
B33FF8A3 TRUE
EF136C54 UNKNOWN Dword Enum 0X00000001
Bunları yapınca Dolby atmos ve Dolby virtual x geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tek tek deneyemedim ama
Gazete okumaya dalınca unutmuşum linki
Yeri biliniyorsa ,derhal
Yükledim şimdi