Önemli Vestel toolbox "Prime video" ve "Amazon Alexa" seçenekli toolbox dosyası...

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
teraspy teraspy abi Dolby Atmos ve DTS Virtual X için kodlama resimleri
Arada gözden kacanlar eklenmeyenler olabiliyor ,kendi programi icinde buldugu kodu ve isimi kaydetmek isteyenler Toolbox dosyasinda bulunan dictionary yi editör ile acip buldugu kodu ve isimini en alta resimdeki sekilde ekleyerek kaydedebilir.
Bulunan kodları bildirirseniz ilk mesaja eklerim ki bize ait olmasın herkes faydalansın ve kullansın,hatta ini dosyasını yollarsanız daha da güzel olur :ok ,yazıp-kaydetmekten kurtulurum :kiskis

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Bulunan kodları bildirirseniz ilk mesaja eklerim ki bize ait olmasın herkes faydalansın ve kullansın,hatta ini dosyasını yollarsanız daha da güzel olur :ok ,yazıp-kaydetmekten kurtulurum :kiskis

Bekleme modu resmi konusu var hala çalıştıramadım onu da calıştırabilirsem yazacağım buraya

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Bekleme modu ne acaba? ,tvyi ingilizceye çevirip bak bakalım orada ingilizcesi ne yazıyor ,merak ettim ( kanallarını önce yedekle :) )

Abi şöyle

İki tane kod açtım kurcalarken oda sıradan bilinmeyenlerin hepsini açtım sonra tv ayar menüsünde bekleme modu resmi diye bişey çıktı taktiğini usb bellekte resim arıyor tv yi kapatınca anladigim kadariyla samsung ve lg de olan bi özellik tv boşta iken resimleri slayt yapıyor aradığı klasör standby_picture

Bunu da mnt/hd0a/standby_picture diye arıyor

Ama tv usb belleği sda1 olarak mount ediyor klasik linux mount durumu

Tv ye Telnet yapabilsem yolunu bulurum birçok linux sunucu kurdum mail dns Storage vs yabancı da değilim ama benim tv ye telnet yapamıyorum

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Abi şöyle

İki tane kod açtım kurcalarken oda sıradan bilinmeyenlerin hepsini açtım sonra tv ayar menüsünde bekleme modu resmi diye bişey çıktı taktiğini usb bellekte resim arıyor tv yi kapatınca anladigim kadariyla samsung ve lg de olan bi özellik tv boşta iken resimleri slayt yapıyor aradığı klasör standby_picture

Bunu da mnt/hd0a/standby_picture diye arıyor

Ama tv usb belleği sda1 olarak mount ediyor klasik linux mount durumu

Tv ye Telnet yapabilsem yolunu bulurum birçok linux sunucu kurdum mail dns Storage vs yabancı da değilim ama benim tv ye telnet yapamıyorum
Kodu bulsan ,belki de usb değildir baktığı yer,usb öntanımlı olduğundan onu görüyordur ,birde belirteyim ,usb ilk taktığında hd0a olarak görür ,ama usbyi çıkartıp tekrar taktığında 0 olan sayı değişir (en azından benim tvlerde böyle oluyor ,1,2,3 diye gidiyor ) telnete girmen için şifresini bilmek lazım,toolbox işe yaramıyor bazı kartlarda,genelde root şifre de kart numarasıydı mesela "root : mb2304725" olmalı,tabii sizin kartları bilemiyorum maalesef.

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Kodu bulsan ,belki de usb değildir baktığı yer,usb öntanımlı olduğundan onu görüyordur ,birde belirteyim ,usb ilk taktığında hd0a olarak görür ,ama usbyi çıkartıp tekrar taktığında 0 olan sayı değişir (en azından benim tvlerde böyle oluyor ,1,2,3 diye gidiyor ) telnete girmen için şifresini bilmek lazım,toolbox işe yaramıyor bazı kartlarda,genelde root şifre de kart numarasıydı mesela "root : mb2304725" olmalı,tabii sizin kartları bilemiyorum maalesef.

Abi bende usb hep 0

Telnet ssh yanıt vermiyor toolbox daki 1986 da bağlanmıyor şifre kısmına daha henüz dahil olamadık ?

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
İki kod daha var tv açık ledi diye birşey açıyor sanırım oda tv marka ismi ışıklı modeller için bende çalışmadığı için buraya eklemedim onları da bi ara resim haliyle buraya eklerim

Geri
Üst Alt